marta.ka Re: Przeziębiona pierś 16.02.04, 23:15 Przepraszam, ale mi się za szybko wysłało. Jak wyleczyć przeziębioną pierś? Boli mnie przez cały czas prawa pierś. Wydaje mi się, że ją przeziębiłam, bo mała ssie (moim zdaniem) dobrze. Nie mam żadnych innych objawów poza rwaniem piersi. Ten ból mam właściwie cały czas. Czasem się nasila, czasem słabnie. Nie czuję tego rwania w brodawce, tylko w samej piersi (bliżej nasady). Czy znacie jakies dobre sposoby na pozbycie sie tego bólu? Z góry dziękuję za pomoc. Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikams Re: Przeziębiona pierś 17.02.04, 18:19 Chyba wiem, co masz na myśli. Ja po ok. 7 mies. karmienia miałam podobne objawy, tzn, jak to trafnie nazywasz, rwanie, zaczynało się ok. pół godz. po karmieniu i było tak dotkliwe, że zwalało mnie z nóg. Zrobiono mi USG, byłam u kilku lekarzy i nic. W końcu doszłam do wniosku, że to od brodawki (mała musiała ją strasznie maltretować)i przez jakiś czas tylko odciągałam mleko z tej piersi (podawałam je butelką), a z drugiej piersi karmiłam normalnie. I przeszło. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
maksidlo Re: Przeziębiona pierś 17.02.04, 06:56 Przeczytaj sobie ten post i zglos sie koniecznie do lekarza, przziebienia (zapalenia) piersi nie mozna lekcewazyc. Jezeli tego nie wyleczysz beda nawroty. Jestem tego zywym przykladem ile razy przez moje zaniedbanie meczylam sie z tym co Ty teraz :-(( Zdrowka daj znac co powiedzial lekarz Magda & Maks forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=10764107&a=10768006 Odpowiedz Link Zgłoś