Dodaj do ulubionych

CHCĘ KARMIĆ!!!

11.01.05, 19:32
Ja chcę karmić, tylko te moje piersi coś nie wyglądają na pełne, a jestem już w 40tc, powiedzcie, czy to znaczy że nie będę mieć pokarmu, znajomym przyszłym mamom już się siara leje, a mi coś tam się zbiera, ale nic konkretnego, biust też za bardzo mi nie urósł w ciąży...Naprawdę chcę karmić, poradźcie coś...czy to się samo zrobi, bo ponoć dają po porodzie dzieciątko do karmienia a Ja tu bez pokarmu będę...i Młody będzie głodny???
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
Daria i Hubert(Hubi)-nadal w brzuszku, w czwartek do szpitala:)
Obserwuj wątek
    • mama_maksa Re: CHCĘ KARMIĆ!!! 11.01.05, 20:38
      Rodziłam przez CC. Pokarm dostałam dopiero po 6 dobach. Wcześniej też nie wiele
      się działo z moimi piersiami. Namęczyliśmy sie razem z synkiem,
      połozne "nawykręcały" mi cycki. Mały był dokarmiany przez połozne, a po
      powrocie do domu juz tylko na moim mleczku. teraz na samą myśl odstawiania od
      piersi kręci mi się łezka w oku, ale wróciłam do pracy i nie wyrabiam z nocnymi
      wstawaniami
    • zaga25 Re: CHCĘ KARMIĆ!!! 11.01.05, 23:11
      Nie panikuj. Szkoda dzidziusia. Ja też pokarm dostałam dopiero po porodzie. A w
      ciąży nawet o 1 mm nie urosły mi piersi. Za to po porodzie ho ho. Super. I mleka
      było pod dostatkiem. Na razie siedz spokojnie i czekaj na swojego maluszka. I
      pamiętaj: mleczko rodzi się w głowie a nie w piersiach. Pozytywne myślenie jest
      najważniejsze.
      Zyczymy dużo zdrówka dla Ciebie i malutkiej Dzidzi.
      Gosia mama Samuelka.
    • xin Re: CHCĘ KARMIĆ!!! 12.01.05, 15:58
      dzięki wielkie za wsparcie:)))już się nie martwię, poczytałam o laktacji no i dzięki Wam oczywiście,ponoć jak chcę karmić to będę więc po problemie:)))
      Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka