margalin 29.05.05, 15:41 HEJ! Chwytam się wszystkiego co tylko moze zwiększyć laktację. Od trzech tygodni próbuję odzyskać pokarm, którego właściwie nie miałam. Co to za lekarstwo i jak je brać? Proszę o informacje :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: KTO BRAŁ PULSATILA D6 30.05.05, 08:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=24268271&a=24269857 Odpowiedz Link Zgłoś
margalin Re: KTO BRAŁ PULSATILA D6 30.05.05, 15:26 Dzięki, ale niestety nie widzę związku. Czy to jest to samo co Ricinus i bierze się tak samo, oto chodzi? Ricinus na mnie nie działa i szukam innego, skutecznego srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: KTO BRAŁ PULSATILA D6 31.05.05, 09:31 jakiego związku nie widzisz ? Napisałam inny lek Lac canium 5 CH (mleko suki)- bierze się tak samo, a Pulsatilla jeśli komuś pomogła (bo była dobrana dla tej osoby)to nie znaczy, że zadziała u kogoś innego.Kto Ci polecił Pulsatillę ? Skutecznego środka nie da się polecić na odległość, to nie allopatia . Odpowiedz Link Zgłoś
margalin Re: KTO BRAŁ PULSATILA D6 31.05.05, 11:45 Ja już biorę lac caninum i nie widzę poprawy. Pulsatila nikt mi nie polecał, to poprostu kolejny środek, który chcę wypróbować. Kto może dobrać odpowiednio lek? W poradni laktacyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: KTO BRAŁ PULSATILA D6 31.05.05, 12:24 W poradni leku homeopatycznego, oprócz tych wymienionych, na pewno Ci nie polecą bo się na tym nie znają. Co nie znaczy, że wizyta(poradnia laktacyjna) odnośnie karmienia i utrzymania laktacji nie jest wskazana.Lek homeopatyczny dobiera lekarz homeopata, co oczywiście wiąże się z ew. wizytą. Pozdrawiam PS Hasło 'Karmienie piersią':np. 11 możliwych leków do zastosowania a ta ilość to i tak na pewno nie wszystkie Owszem mam w książce "Pulsatilla wspomaga wyciek mleka, jeśli matka ma go za mało" ale najlepiej dal osoby:uczuciowej, pragnącej uwagi, lubi być pocieszana, płaczliwość itd... Odpowiedz Link Zgłoś