dorotaa3 25.02.06, 13:45 Biorę je dwa tygodnie i nie wiem jak długo mam je brać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa95 Re: Jak długo brać granulki ricinus communis ? 25.02.06, 22:27 witaj niestety nie wiem jak długo można je brać ale mam do ciebie pytanie odnośnie ich zażywania tzn. po ile tych granulek dziennie się zażywa i jak często w ciągu dnia ponieważ ostatnio je kupiłam ale nie wiem jak je zażywać będę ci bardzo wdzięczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: Jak długo brać granulki ricinus communis ? 26.02.06, 07:58 Zażywa się po pięć granulek pod język 2 - 3 razy dziennie. Ale też nie wiem jak długo mozna je stosować. Chociaż biorąc pod uwagę, że to lek homeopatyczny to pewnie nie ma jakiś specjalnych ograniczeń co do czasu ich zażywania. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Jak długo brać granulki ricinus communis ? 26.02.06, 12:35 1 granulka pod język kilka razy dziennie, w miarę poprawy coraz rzadziej, aż do odstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś