szdaga 17.10.06, 08:10 Moj 9 tygodniowy synek jest cały czas na piersi i kilka ostatnich kupek robi ze sluzem w kolorze takim samym jak kupa czyli jajecznica, nieboli go nic bo jest pogodny ale czy jest sie czym martwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulagg Re: kupa śluzowata!!!!! 17.10.06, 09:34 biegalam z podobnym problemem do naszej pani doktor, a ona wysłuchiwala mnie cierpliwie i za kazdym razem powtarzala, ze przy piersi to nic niepokojacego, wystarczy poobserwowac dzidziusia.jesli jest pogodny, to nic sie nie dzieje.wazne jest tez czy dobrze przybiera na wadze i czy sluz nie robi sie ciemnozielony. moja mala (4,5 miesiaca) prawie kazda kupke robi z odrobinka sluzu od dluzszego czasu i nie wyglada zeby ja to unieszczesliwialo, wiec ja tez jestem spokojna:)sprawdzaj wage malucha i nic sie nie martw-przy piersi to norma.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
szdaga Re: kupa śluzowata!!!!! 17.10.06, 10:51 maluszek jest weosły nie placze wiec pewnie masz racje, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś