26.10.06, 18:02
witam jestemn mama 13miesiecznej oliwi zaczynam sie troche martwic moja mala
ma dopiero2 zabki nasz lekarz nie widzi problemu niby tak mala je prawie
wszystko i zgryzieniem ,widze ze tez niem problemu. nie wiem co mam robic
prosze o porade mamy z podobnam problem pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maff1 Re: zeby 26.10.06, 18:57
      zawsze mnie zastanawiaja motywy zakładania kilka razy tego samego wątku - po co?
      czy myslisz ze jesteśmy tak debilni ze jak jeden raz napiszesz to nie umiemy
      przeczytać? sorry, ale powinnaś sie wstydzić - za zaśmiecanie forum zbednymi
      wpisami.
      • madziulagg Re: zeby 26.10.06, 21:05
        maff1, przestań się czepiać.Odkąd jestem na forum widzę, że twoje wpisy są
        średnio przyjemne.Jeśli nie masz nic do powiedzenia mamie, która czymś się
        martwi, to najzwyczajniej w świecie nic nie pisz.Nie jest miło odczytywać taką
        wiadomość, jak twoja.Wyluzuj.Poza tym twoja odpowiedź to też zaśmiecanie forum -
        nie na temat i też się powtarza:)
    • madziulagg Re: zeby 26.10.06, 21:14
      nic o ząbkowaniu jeszcze :) nie wiem, ale tu może coś znajdziesz:
      www.pfm.pl/u235/navi/200122
      • maff1 Re: zeby 26.10.06, 22:44
        moje wpisy srednio przyjemne?
        a któreż to? w sprawach merytorycznych nie możesz mi nic zarzucić.
        Ale piętnuje wpisy w rodzaju : czy moge na solarium, dublowanie wpisów itepe.
        uwazam ze zanim coś sie napisze nalezy przeczytac nagłówek forum - z
        elementarnym zrozumieniem tekstu.
        cytuję:
        "Za mało pokarmu? Maluch nie chce ssać? Bolą cię piersi? Zapytaj bardziej
        doświadczone mamy, co masz robić. Zanim jednak się na to zdecydujesz, sprawdź,
        czy problem nie był już poruszany na forum. Dopiero wtedy rozpocznij nowy
        wątek."

Ponadto do forum - jest dołaczone ABC... - ktos sobie zadał trud i wykonał
        prace która ma ułatmić wyszukanie informacji.
        Pytam sie wiec - po co dublować wpisy???
        Skoro odpowiadasz w imieniu autorki -to proszę, odpowiedz.
        • mamaoliwi2 Re: zeby 27.10.06, 15:51
          pisalmm dopiero pierwszy raz i dlatego wyslalam 2 posty ale ten drugi wyslalam
          omykowo jezeli jestes taka madra to powinas to napisac w inny sposob prosilam
          o porade a nie o krytke i kto tu zasmieca jezeli nie masz nic modrego do
          powiedzenia to nie odpisuj po chamsku lepiej policz sobie do 10 pa nie dziekuj
          • maff1 Re: zeby 27.10.06, 17:51
            mamaoliwi2 napisała:
            > pisalmm dopiero pierwszy raz i dlatego wyslalam 2 posty ale ten drugi wyslalam
            >
            > omykowo

tym bardziej powinnas zadać sobie trud, zapoznac sie z regulaminem forum, z
            netykietą, z nagłowkiem forum.
            Przy rejestracji konta trzeba zaznaczyc ze sie te rzeczy zna -tzn. przeczytało
            sie ze zrozumieniem tekstu - Ty zaznaczyłas zapewne ptaszkiem ze "tak", bo po
            co sobie zawracac głowę takimi drobiazgami. Czyli de facto zapewne sfałszowałaś
            formularz rejestracji.

A fakty są takie - jesden wpis jest o 17.31, drugi o 18.02.
            System nie pozwala omyłkowo dwa razy wysłać tego samego wpisu, chyba ze jet to
            celowe załozenie nowego (takiego samego watku.
            Ot, i cała prawda o twojej tzw. omyłce.

Zaśmiecanie forum to tworzenie m.in. tworzenie tego samego watku kilka razy,
            natomiast prowadzenie z kimś polemiki z cała pewnoscią zasmiecaniem nie jest.
            Jeżeli tego nie rozróżniasz (i jak sie okazuje nie tylko ty), to ja na to nic
            nie poradzę.
            • madziulagg Re: zeby 27.10.06, 18:09
              Cóż za brak samokrytyki.
              Z netykiety, o której piszesz, maff1:
              "Pisz zwięźle i na temat."
              "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców."
              "Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
              krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej
              działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji" - pewnie
              nie powinnam odpisywać...
              "Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum." -
              więc dajmy może już spokój, nie mam ochoty nic już tłumaczyć, bo grochem o
              ścianę...
              "Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres
              prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś
              początkujący!"
              I to by było na tyle.
              Pozdrawiam i zachęcam do udzielania porad zaniepokojonym mamom,a nie zwracanie
              uwagi jak bardzo są "nieobtrzaskane" na forum.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka