Dodaj do ulubionych

Cos sie dzieje z moją piersią

IP: *.* 22.11.01, 14:18
Dziewczyny, mam od jakiegos czasu problem z jedną piersią i nie wiem co to jest. karmię mała już 9 miesiecy i od jakiś trzech tygodni co jakis czas pobolewa mnie w jednym miejscu pierś tak jak bym dostała od kogos porządnego kopniaka. Nie mam zatorów (to juz przechodziłam)nie ma też w tym miejscu zadnych grudek. Dodatkowo na brodawce mam coś w rodzaju maleńkiego "strupka" o białaym kolorze wielkości główki szpilki. Każde karmienie sprawia mi dość duży bół, ale właściwie tylko na samym początku. Nie mam pojęcia co to jest. Czy któraś z Was miała podobny problem, bo kompletnie nie wiem czy iść z tym do lekarza, cy samo przejdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest KARMIĆ JAK NAJDŁUŻEJ IP: *.* 07.12.01, 11:46
      Witam Wszystkie karmicielki.Mam synka w wieku 13 miesięcy i chciałabym go karmić jak najdłużej, niestety ostatnio mam coraz mniej pokarmu i nie wiem jak mogę sobie zwiększyć jego ilość. Boję się że niedługo wogóle go zabraknie a wtedy mój Czaruś chyba się załamie jak nie będzie Mc Cyca (Mak Cyca).Z góry dziękuję za rady.Aha oprócz cycusia to je wszystko, nie mam żadnych problemów z jego jedzeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka