Dodaj do ulubionych

Przeziebienie

IP: *.* 09.09.02, 16:34
Czesc!!Chyba sie przeziebilam, boli mnie gardlo i czuje sie nieszczegolnie. Zjadlabym jaks tabletke, ale sek w tym ze karmie piersia, nie wiem co moge wziasc. Mam w domu Septolette na gardlo, ale czy moge je brac???? Co robicie gdy dopada was choroba, jakie leki lub inne specyfiki uzywacie w trakcie choroby?? Mam nadzieje ze chorobsko sie nie rozwinie, bo nie chce zarazic maluszka tym bardziej ze jutro ma miec szczepienie. Co mi radzicie??Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: aga1306 Re: Przeziebienie IP: *.* 09.09.02, 23:22
      moze spróbuj jakichs naturalnych metod walki z przyziebieniem np. goracy soczek malinowy, goracą kapiel na noc lub napój z wapna o smaku cytrynowym plus 1 luzeczka miodu i do tego sok z polowki cytryny 9 jesli cytrusy mozesz), zawsze mozna zapytac w aptece- farmaceucie orietnuja sie czy dany lekmozna brac karmiąc piersia w ostatecznosci sprawdza na ulotce.zdrówkaAga
      • Gość: Dyska_ Re: Przeziebienie IP: *.* 10.09.02, 19:40
        U mnie na bolace gardlo pomaga plukanie roztworem wody utlenionej - 2 lyzeczki wody utl. na pol szklanki wody.
    • Gość: Gdańsk Re: Przeziebienie IP: *.* 13.09.02, 11:00
      Cześć. Z leków możesz wziąć Panadol, a z tradycyjnych sposobów polecam (leczyłam się tym): utrzeć żółtko z 4 łyżeczkami cukru, podgrzać pół szklanki piwa, a potem połączyć z żółtkiem. Nogi do gorącej wody z dużą ilością soli, skarpety i do łóżka (najlepiej robić to na noc). Dziwne te sposoby (mojej Teściowej!), ale uwierz mi, że skuteczne!
    • Gość: emama Re: Przeziebienie- rutinoscorbin??? IP: *.* 16.09.02, 16:43
      Witam!Pytani odnośnie tematu. Czy karmiąc mogę wziąść rutinoscorbin?Pozdrawiam. Asik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka