Dodaj do ulubionych

ciągle krzyczy... help

IP: *.* 18.10.02, 20:41
Ratunku, powiedzcie, że to się kiedyś skończy. Moje miesięczne kochane dziecko po odstawieniu od piersi śpi 10 minut a potem zaczynają się awantury, przeważnie mu się ulewa trochę, więc płacze z tego powodu. Potem jedyny uspokajacz to pierś, z której znowu coś leci, więc znowu małe ulewanie i tak na okrągło. W międzyczasie jeszcze jest robienie kupy, które też nie idzie mu lekko, więc drze się wniebogłosy. Jeśli robienie kupy przypada na czas karmienia to straszliwie wykręca mi brodawkę na wszystkie strony. Tylko noce są w miarę spokojne, dziecko najada się i śpi. W dzień z tym najadaniem się to różnie bywa, bo nie za bardzo chce mu się ciągnąć.Naprawdę jestem bliska przejścia na mieszankę i butelkę, po takim posiłku może to dziecko pospało by ze 2 godziny. A teraz wydaje mi się, że strasznie się męczy. Lekarz dał mu Lakcit, ale nie widzę poprawy na razie.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: uldzia Re: ciągle krzyczy... help IP: *.* 18.10.02, 21:45
      CzescWspolczuje ci bardzo, bo wiem jaka to meczarnia.Ja po urodzieniu tez caly czas mala dostawialam do piersi,ale ona ciagle plakala.Nie wiedzialam juz co mam robic.Okazalo sie,ze mam za malo pokarmu,zaczelam wiec dawac jej najpierw piers a pozniej butelke.Tak na przemian.Ale czesto dostawialam ja do piersi.Trwalo to ponad miesiac.Pozniej mala sama odstawila mi butelke jak zaczelam miec wiecej pokarmu.I tak do 13 miesiaca byla na piersi.Moze ty tez masz za malo pokarmu i dlatego dziecko nie chce ci spac, bo jest glodne?PozdrawiamUla
    • Gość: emama Re: ciągle krzyczy... help IP: *.* 19.10.02, 06:48
      Może Twoje maleństwo ma kolkę. Moja córcia miała podobne objawy a o spaniu nie było mowy, dopiero teraz wiem co to za ulga jak dziecko prześpi 2 godziny.Pozdrawiam .Asik
    • Gość: madziorek Re: ciągle krzyczy... help IP: *.* 23.10.02, 19:37
      cześćzupełnie jakbym słyszała opowieści o swoim synku miesiąc temu. my robiliśmy badania, później lekarz powiedział że to kolka, były jakieś leki antykolkowe, masowanie brzusia itd...i nic. po jakimś czasie samo przeszło.życzę cierpliwości i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka