IP: *.* 03.11.02, 10:21
Ostatnio moja pięciomiesięczna córa nie chce mi jeść. Karmię piersią. Je mi tylko wtedy jak zasypia a jej przerwy miedzy posiłkami wynoszą czasem nawet do 5 godz.Najczęściej je co 3 godz. W nocy je normalnie.Karmimy tylko piersią.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia.s Re: karmienie IP: *.* 03.11.02, 10:31
      ja mam to samo(córeczka 2 mies!!!)w nocy je normalonie a w dzień wierci się przy cycu,chwilę possie i zaczyna się kręcić złościć...coś tam je ale przez to co chwilę musę dawać jej possać do za karzdym razem malo wysysa...Może ktoś wie dlaczego tak jest?i co z tym zrobić>(pokarmu jest wystarczająco...)Kasia.
    • Gość: iwarybka Re: karmienie IP: *.* 04.11.02, 13:43
      Ja na twoim miejscu bym sie nie martwila.Moja mala tez jadla w roznych odstepach-dochodzily do 6-7 godzin.Naprawde sie niepokoilam,ale znajoma polozna powiedziala,ze i tak bywa,a dziecko samo sie nie zaglodzi-bedzie naprawde glodne to poprostu zje.Fakt-mala ma 16 miesiecy i nadal jest na piersi,a przerwy do dzis sa w bardzo roznych odstepach.Raz po godzinie wola znowu cycy,a potem nie chce przez kilka godzin na niego wogole patrzec.Pozdrawiam i zycze spokojnego karmienia.Iwona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka