agava07 28.12.06, 11:27 Która używa? Jakie rozwiązania są naprawdę dyskretne, a jednocześnie praktyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: bluzki do karmienia 28.12.06, 11:55 U mnie najlepiej sprawdziły się zwykłe bluzki, luźne, nie obcisłe, które po prostu podnosiłam do góry. Rozpinane, koszulowe mi nie pasowały, bo po rozpięciu cały przód miałam obnażony, a gdy zwykłą podniosłam, widać było tylko główkę dziecka. Z całą pewnością przydał mi się biustonosz do karmienia, z klapkami - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: bluzki do karmienia 28.12.06, 14:03 Na tę pogodę, zwłaszcza jak ktoś lubi chłodek w mieszkaniu, najlepsza jest cienka koszulka i jkaś bluza czy kamizelka - koszulka to tak jak Zona mówiła, a bluza czy kamizela osłania gołe ciało mamy przed chłodem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline Re: bluzki do karmienia 28.12.06, 16:19 ja też polecam zwykłe bluzki, w żadnym wypadku nie tuniki, bo właśnie trudno podnieść:) no a koszule rozpinane -dokładnie żona ma rację:) szczerze powiem, że bluzki do karmienia są dla mnie nieestetyczne- dziwnie wyglądają kobiety w nich karmiące, ale może widziałam te nietrafione akty:) Staniki do karmienia z odpinanymi klapkami mnie wyjątkowo irytowały i odrazu odsprzedałam:D Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: bluzki do karmienia 28.12.06, 23:40 > a koszule rozpinane -dokładnie żona ma rację:) żona w sensie Zony? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachelg Re: bluzki do karmienia 28.12.06, 21:53 Wejdz sobie na stronę www.szafamamy.pl ja tam sobie kupilam bardzo fajną bluzkę do karmienia. Mają różne fajne rzeczy dla mam karmiących. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1973 Re: bluzki do karmienia 28.12.06, 22:26 A mnie się sprawdziły koszule w kratę (nie widać jak przecieknie mleko i jak się małemu uleje conieco) ale niestety zapinane na guziki co powodowało, że czasem paradowałam po mieszkaniu z rozpiętą koszulą... A ostatnio jak się zrobiło zimniej to najlepiej mi w bluzie z cienkiego polaru zapinanej na zamek, barwy szaro grafitowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: bluzki do karmienia 29.12.06, 13:58 przecież takie ulane mleko niemiłosiernie śmierdzi-jak Ty chodzisz w tych brudnych łachach? Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1973 Re: bluzki do karmienia 29.12.06, 21:58 A lubię sobie czasem coś wyprać...rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1973 Re: bluzki do karmienia 29.12.06, 22:00 Acha i ulane mleczko nie śmierdzi tylko odbite (zwymiotowane inaczej)... Odpowiedz Link Zgłoś
agava07 Re: bluzki do karmienia 30.12.06, 11:17 wznawiam temat bo obiecałam Mikołajowi, że sobie takową "zbytkowną" bluzkę sprawię, więc jednak coś polećcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś