Dodaj do ulubionych

Biustonosz do karmienia

06.03.07, 16:50
Dziewczyny możecie polecic mi dobry biustonosz do karmienia. Dodam, ze nosze
miseczke D. Może byc do kupienia w necie
Obserwuj wątek
    • super_pysia Re: Biustonosz do karmienia 06.03.07, 17:33
      Cześć, używam biustonosza "ALLES" MAMA NEW i jestem bardzo zadowolona. Miałam
      taki zwykły bawełniany i po dwóch tygodniach nadawał się do kosza. Ten używam
      na zmianę biały i czarny już dobre 5 misięcy i nadal sprawuje sie świetnie.
      Tylko trzeba pamietać że ma zaniżona numerację.
      Pozdr
      • aghatta1 Re: Biustonosz do karmienia 06.03.07, 18:32
        Polecam Anitę, różne modele za dość wysoką cenę, ale za to w dużych rozmiarach,
        z fiszbinami itp.
      • pyzula3 Re: Biustonosz do karmienia 06.03.07, 19:30
        tez polecam biustonsz firmy Alles, ja mam model z fiszbinami i jest super.
    • wiola_wd Re: Biustonosz do karmienia 07.03.07, 00:57
      ja noszę ALLES Mama New, mam bawełniany, taki miękki, bez fiszbin i koronkowy z
      fiszbinami. Noszą się świetnie i są bardzo wygodne ale rozmiarówka jest taka "na
      styk" - to znaczy może nie za bardzo zaniżona ale jeśli nosisz rozmiar D to
      lepiej kup z Allesa E - i tak się dopasuje a będzie bardziej komfortowy i
      zmieszczą się wkładki laktacyjne.
      Miałam też biustonosz z Naturany, po krótkim czasie zrobił się sztywny, tak
      jakby nie było w nim żadnego elastycznego włókna i zaczął uwierać, poza tym
      strasznie nieforemny się zrobił
    • imoan8 Re: Biustonosz do karmienia 07.03.07, 00:59
      Anita zdecydowanie!Pozdrawiam
    • magdagl Re: Biustonosz do karmienia 07.03.07, 14:25
      czesc ja tez mam D i mialam 2 do karmienia takie zwykle biale bawelniane bardzo
      praktyczne. mam jeden NOWY nie uzywany wcale do oddania za darmo bo moja mala
      juz po 3 miesiacu odrzudila piers. pozdrawiam.magda
      • justakoko Re: Biustonosz do karmienia 07.03.07, 14:30
        ja mam i praktyczny i ładny - Alles New Mama. super się sprawdzają. kupiłam
        przez internet i jest w sam raz.
    • aneta-k77 Re: Biustonosz do karmienia 08.04.07, 19:21
      Ja mam Anite bez fiszbin i zdecydowanie odradzam. Tez nosze miseczke D i mam
      wrazenie, ze ten biustonosz nie spelnia wcale swojej funkcji trzymania biustu.
      150 zl. wyrzucone w bloto, zdecydowanie odradzam. Lepszy jest z Triumph'a, fajny
      material i trzymanie choc ksztalt biustu w tym staniku bez wielkich rewelacji.
      Ponoć najlepszy z Alles, wlasnie zamowilam 2 sztuki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka