bronx132 27.12.07, 19:32 Jestem 2 miesiace po cesarce czy mogę smarować tą maścią bliznę w okresie karmienia? Na ulotce nie ma nic na ten temat :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myrtille Re: ... maść Contactubex !!! 27.12.07, 19:53 Smarowałam bo robił mi się bliznowiec. Pięknie zszedł, a na karmienie nie miało to wpływu Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-pl Re: ... maść Contactubex !!! 19.01.08, 21:47 karmię i też samruję, bo jestem po cc. lekarz mi polecił, więc nie mam dylematu. Odpowiedz Link Zgłoś
google.pl Re: ... maść Contactubex !!! 20.01.08, 17:46 tak, ginekolodzy przepisują tą maść trzeba jednak pamiętać, że największa jej skuteczność jest wtedy gdy rozpoczyna się smarowanie jak tylko rana się zagoi. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia0404 Re: ... maść Contactubex !!! 20.01.08, 19:42 Jeśli chodzi o skuteczność to maść nie jest rewelacyjna (choć trochę pomaga) jednak na większe i starsze bliznowce dużo lepszy jest silikon (w maści a najlepiej w plastrach). Na przykład: www.veraderm.pl. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś