lavelial 27.04.08, 21:55 mam pytanie jak sobie radzicie z alergią na pyłki których teraz w powietrzu pełno a przecież tabletki antyhistaminowe odpadają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavelial Re: do mam alergiczek 28.04.08, 21:48 cieszy mnie to że nie ma zainteresowania moim postem :) może P.Monika mi podpowie czy podczas gdy jeszcze będę karmiła to czy mogę zacząć odczulanie ? dodam że to już drugi rok z alergią bez lekarstw i przeraża mnie myśl o następnej wiośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mik-lo Re: do mam alergiczek 29.04.08, 07:58 Będąc w ciąży zaczęłam stosować Nosaller (cena coś ok. 21 zł), taki preparat do rozpylenia do nosa, pomagał mi tak przez 2-3 godz., a można go stosować kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: do mam alergiczek 29.04.08, 15:59 Ja stosuję Buderhin do nosa i Pulmicort. Moja alergolog mówiła, że mogę przy karmieniu piersią. Do kwietnia nie stosowałam nic, ale teraz brzoza zaczęła pylić i okazało się, że się podduszam. Lepiej brać chyba coś... Odpowiedz Link Zgłoś