jaaneczka 27.09.03, 16:01 drogie emamy czy picie soku jabłkowego jest bezpieczne w czasie karmienia piersią? pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolach73 Re: sok jabłkowy 27.09.03, 17:22 To najbezpieczniejszy sok, pozostłe czyli w większości cytrusowe odpadają Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
jaaneczka Re: sok jabłkowy 27.09.03, 21:58 serdeczne dzięki za odpowiedź pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
goska_mama_kasi_i_gabrysi Re: sok jabłkowy 03.10.03, 22:54 Najbezpieczniejszy sok jabłowy powodowa u mojej Gabrysi kolki i czerwone plamy na policzkach. Okazało się, że nie tylko sok jabłkowy, ale większość owoców i warzyw. A zaczynałam od eliminowania mleka, bo niby najczęściej uczula... Natomiast karmiąc Kasię mogłam jeść wszystko oprócz czekolady (zaparcia). Nie ma reguły. A właściwie reguły ustala dziecko :) i nie wierz w "bezpieczne produkty" bo trudniej będzie Ci znależć przyczynę (zanim doszłam do kolek Gabrysi minęło kilka miesięcy - przez ten czas Gabrysia darła się nieustająco, dziń i noc). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasko_mama Re: sok jabłkowy 04.10.03, 21:26 Witam! U nas natomiast sok jabłokowy spowodował wielkie odparzenie pupy, po prostu to kwas w moczu spowodował cały czerwony tyłeczek i leczymy go już od tygodnia. Na szceście mija, ale mama jest tylko na wodzie mineralnej (której nie cierpię!) i herbatkach mlekopednych, ale cóż teraz rządzi córcia. Trzymajcie się pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś