Dodaj do ulubionych

Zmęczenie materiału

17.11.10, 20:45
Mam dość:kiepskich finansów, nadmiaru obowiązków, odpowiedzialności której nie ma z kim dzielić, braku jakiegokolwiek wsparcia.
I czasem mi cholernie smutno jak widzę szczęśliwe pary czy pełne rodziny.
Zdarza Wam się zmęczenie materiału?
Obserwuj wątek
    • zakatekdumania32 Re: Zmęczenie materiału 17.11.10, 21:41
      Na okrągło i kwadratowo. Wstając rano, już jestem zmęczona. Najgorsze jest zmęczenie psychicznie, ale głęboko wierzę w to, że wiecznie tak nie będzie smile
      • miaowi Re: Zmęczenie materiału 17.11.10, 21:59
        Miewałam tak.
        Teraz to inaczej - zmęczona bywam, wiadomo, kto nie bywa? Ale co do dziwnych myśli na widok pełnych rodzin - przeszło jakieś dwa lata temu. Może dlatego, że znam kilka takich wspaniałych rodzin i wiem, ile tam pod spodem kwasu siedzi. Nauczyłam sie doceniać mój spokój. I własnie mam nadzieję,ze teraz tak już zostanie smile
        • j-e-a-g Re: Zmęczenie materiału 18.11.10, 18:10
          tóz towink nie ma co zazdroscic,bo te pary na pokaz, gdzie tak miło i fajnie na zewnatrz zwykle sa tylo na pokaz.Ja też juz nie zwracam uwagi na to.ciesze się, że mam dzieci i mam dla kogo zyc, i choc cięzko jak cholera to się cieszę, bo innymi moga miec znacznie gorzejwink)
          o
    • em.haa Re: Zmęczenie materiału 18.11.10, 18:27
      Pomyśl, że jesteśmy wolne od dręczących i nieodpowiedzialnych facetów z którymi musimy się użerać smile ja patrzę na to z tej strony.
      Jak mam mieć takiego męża czy faceta jak moje niektóre znajome to wolę nie mieć w ogóle.
      • luna-666 Re: Zmęczenie materiału 18.11.10, 20:22
        Ja też ostatnio bywam zmęczona,myślę że to ten listopad,mało promieni słonecznych dodających energii. Fakt czasami w tych najtrudniejszych bądź najweselszych chwilach brakuje tego Kogoś do dzielenia się nimi,ale jednocześnie spokój jaki jest teraz w moim domu jest bezcenny. I jak patrzę na moje przyjaciółki,które nie mogą się uwolnić z toksycznych związków,(bo kredyt mieszkaniowy,tzw.dobro dziecka itp) to wiecie co? Ja jestem naprawdę szczęśliwa, macierzyństwo daje mi niesamowitą satysfakcję i radość. Dzieci są sensem życiasmile
        • mamameg Re: Zmęczenie materiału 19.11.10, 15:17
          A dziękuję wszystkim. To chyba zmęczenie i kłopoty ze snem spowodowały, że widziałam wszystko w czarnych barwach.
          Też doszłam do wniosku, że może i nie jesteśmy pełną rodziną ale za to szczęśliwą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka