dominika8 29.03.11, 10:28 mam pytanie-jak odkryłyście zdradę malzonka/małzonki? poza oczywiście faktem, że sami się przyznali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliccja85 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 11:50 Bo mial smsy od jakis panienek panienek?? Bo zawsze wychodzil z tel jak przyszedl sms?? Bo znikal na pare nocy/pod rzad/ i wylaczal tel?? Bo mi znajoma powiedziala,ze go widziala z taka i taka?? Bo mial zdjecia tej pindy w tel??/i tlumaczyl,ze kolega chcial sprawdzic tel czy dziala i mu wsyslal-boskie/ Bo nagle ja bylam brzydka i wstretna ?? Bo nagle on zaczal o siebie masakra dbac?? Pisac jeszcze?? TerAZ JAK PATRZE Z PERSPEKTYWY CZASU TO AZ NIE WIERZE JAK BARDZO BYLAM GLUPIA I CHCIALAM TO SOBIE WSZYSTKO WYTŁUMACZYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
evi85 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 12:49 u nas typowo wszedzie z telefonem nawet do wc ciagle przesiadywanie na necie-potrafil tak do2-3 nad ranem ciagle weekendowe wyjazdy -a to niby z kolegami pojezdzic zalozenie blokady -haslo- na swoj laptop oraz komorke zdrazliwy, oslabienie uczuc , nlagle slowo kocham Cie przestalo istniec straszna nerwowosc nigdy sie nie przyznal,nawet jak mialam dowod w postaci ich (jego i jej) sms-a bardzo dbanie o swoj wyglad, a juz szczegolnie kiedy wychodzil "pojezdzic" noca-ma wyscigowy samochod a ja sama w domu z 2ka malych dzieci (corka miala wtedy pol roku) caly czas zbieram sie zeby wyprowadzic sie z tego domu i odpoczac psychicznie od niego jak tylko znajde dobra prace/obecnie koczne studia Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 13:48 aliccja85 napisała: > Bo mial zdjecia tej pindy w tel??/i tlumaczyl,ze kolega chcial sprawdzic tel cz > y dziala i mu wsyslal-boskie/ aż dzieciaka ze śmiechu obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś
aliccja85 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 15:22 A wiesz ze ja glupia chcialam w to wierzyc Pogonilam go szybko-obecnie jestem w fajnym zwiazku czekam na dzidzie/druga/ i nie zaluje-to dla dziewczyn ktore sie jeszcze zastanawiaja czy odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 19:21 Miałam podobnie - pełne czułych słów smsy wysyłane omyłkowo na mój telefon i że to niby kumpel pożyczył telefon, a na mój numer się wysłało bo był gdzieś tam jako pierwszy. Naciągane tłumaczenie jak diabli, sama się dziwię, że w to wierzyłam, a może chciałam wierzyć? Wychodzenie z telefonem, siadywanie na necie po nocach, przesadne dbanie o siebie - jakbym swoją historię czytała. Wracał z [pracy, prasował swieżą koszulkę, perfumki i wio! Dodam, że nasza córka miała wtedy tydzień. Po jakimś czasie jednakowoż przejrzałam na oczy i wyprosiłam pana z domu. Na odchodnym usłyszałam: "Jak nie będziemy razem, to sobie ją sama wychowuj!" Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 19:36 miaowi napisała: > prasował swieżą koszulkę, A widzisz.. Nie czekała wyprasowana!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 22:38 Stupid me... Trzeba było jeszcze kanapki na drogę zapakować i dla dupci coś posłać - pewnie biedne dziewczę chude, a nie tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 19:37 .Mój prawie ex podjął decyzje o rozwodzie tak nagle, że długo byłam w szoku. Podejrzanie zapewnia wszystkich znajomych, że nie ma nikogo..... u niego objawy-głównie telefon.Od pewnego czasu nie wypuszczał go z rąk, a raczej z kieszeni. Nawet jak chciałam obejrzeć zdjęcia z ferii to stał nade mna, żebym nic więcej nie zobaczyła. jak kiedyś mi się udało, to wszystkie połączenia i smsy skasowane ( ja kasuje smsy, gdy mam pełna skrzynkę). Nawet nie chciał mnie nauczyć jak się odblokowuje klawiaturę Poza tym niechęc do seksu, rozdraznienie. Potrafił w ciągu dnia godzinami nie oddzwaniać, tłumacząc się spotkaniami słuzbowymi itp Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 21:27 dominika jaki ma model tel. twój facet , my cię nauczymy odblokowywać jego klawiaturę ja noga w sprawach komputerowych jak mój facet zaczął śmierdzieć zdradą nawet byłam taka zdolna że ściągłam program do łamania haseł i weszłam na jego gg, no i sie dowiedziałam, jaki to misiu umęczony w tym małżeństwie,że musi się innym laskom żalić. Objawy u niego typowe: komórka na okrągło przy dupie, szczyt -szczytów, jak zaczął brać tel do woreczka i z nim do kabiny pod prysznic ;D Nagle zaczął extremalnie dbać o siebie, też popadł w tym w skrajność- po pasemka i solarkę. Ale mój to w ogóle ewenement drugiego takiego pajaca i mega dupka nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
he_xe Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 21:46 nooo ja byłam tą trzecią o czym długo nie wiedziałam. Gdy się tylko dowiedziałam, że jestem wadą postawy tego pana, decyzję o rozwodzie podjął na drugi dzień jak się sprawa "rypła". Myślę, że ta druga strona była w szoku. Jego prawniczka doradziła mu, żeby nikomu nie pisnął słówka o mnie i o naszym dziecku. Telefonów miał kilka, ten "nasz" zawsze nosił przy dooooopie i zawsze kasował wszystkie smsy, baaa nawet historię połączeń. Gdy jechał odwiedzić dzieci, to albo wyciszał, albo wyciągał i chował kartę i telefon zostawiał w samochodzie. To samo z mailami - wszystkie kasował. Podobno jak był w domu udawał zmęczonego i zasypiał przed kominkiem, co kończyło się awanturami. Spotknia służbowe? a tak, był ze mną przez 5 dni w tygodniu, żona myślała, że misio pysio jest w delegacji. Wracał tam na weekendy a ja myślałam, że do schorowanej matki, z którą jak mi mówił mieszka. Zawsze zadbany, zawsze pachnący Odpowiedz Link Zgłoś
zjm1111 Re: zdrada/symptomy 30.03.11, 22:25 w zadadzie nie dodam nic więcej: wszędzie z tel ciągłe smsy i tak dalej i tak dalej aahh, nagle zaczął pilingować ciało haha wczesniej nigdy nie dał się namówić na żadne nawet smarowanie latem filtrami denerwowało go we mnie wszystko, czepiał się wszystkiego .... Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: zdrada/symptomy 09.04.11, 11:17 tel i komp to podstawa zawsze zostawia sobie ślad trofea )) je teraz to samców mogłabym wsadzić do wagonu i wysłać do Oświęcimia, ale nauczyłam sie już traktować ich przedmiotowo, zasada vice versa i lepiej mi tak. Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-renia Re: zdrada/symptomy 09.04.11, 16:39 Powroty nad ranem,załątwianie spraw o 3 rano tylko że on spał a ona dzwoniła żeby wyszedł,smsy czułe jak było pieknie i czy sie wyspał i że mąż nic nie sapał i czy ja sapałam o coś do mnie smsy jak to nie dbałam o niego to teraz mam !A on nigdy się nie przyznał i do tej pory mówi że nigdy nie zdradził.Ale jak zobaczyłam smsy to dostałam w twarz .Teraz to juz nie boli ale ...uraz pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
maga-jaga Re: zdrada/symptomy 10.04.11, 08:25 U mnie też tak było, że miałam za dobrze, nie dbałam o niego to teraz mam.... Mój tez się nie przyznawał aż sama wszystko odkryłam. A najśmieszniejsze jest to, że się do niej wyprowadził a mówił że on tylko wynajmuje tam pokój... Czasem się zastanawiam z jakim człowiekiem żyłam tyle lat albo kiedy się tak zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
mamola-online Re: zdrada/symptomy 01.05.11, 20:17 To ja chyba swoj sposob na odkrycie zdrady opatentuje....ciagle pisal do niego jakis tajemniczy "Paweł". Pewnej nocy wrocil pijany do domu i odpisujac na smsa do "Pawła" zasnal. Cos mnie tknelo, wzielam ten telefon i pod nazwa "Paweł" wpisalam swoj numer.....idiota nie zorientowal sie ze caly dzien wysylal smsy do mnie. Ja ten numer spisalam i dowiedzialam sie co to za jedna/ Odpowiedz Link Zgłoś
evi85 Re: zdrada/symptomy 01.05.11, 21:03 o kurcze ale pomysl-genialny! "kolezanka" mojego meza w telefonie M figurowala jako "grzegorz" pozniej zrobil telefon na blokade z haslem , z tego co zauwazylam ma ja do dzis, jednak teraz sprawdzanie go nie jest mi juz potrzebne. Wine ma udowodniona. Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: zdrada/symptomy 01.05.11, 22:05 Świetny pomysł na odkrycie zdrady. Tylko nie mam teraz na kim przećwiczyć. Kobieta, niczym Matka Teresa, poza podejrzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
lateksowyludzik Re: zdrada/symptomy 06.05.11, 20:39 Cześć Dziewczyny Ale macie tych eksów niekumatych i nieobytych w świecie... Odpowiedz Link Zgłoś