Dodaj do ulubionych

zdrada/symptomy

29.03.11, 10:28
mam pytanie-jak odkryłyście zdradę malzonka/małzonki? poza oczywiście faktem, że sami się przyznali
Obserwuj wątek
    • aliccja85 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 11:50
      Bo mial smsy od jakis panienek panienek??
      Bo zawsze wychodzil z tel jak przyszedl sms??
      Bo znikal na pare nocy/pod rzad/ i wylaczal tel??
      Bo mi znajoma powiedziala,ze go widziala z taka i taka??
      Bo mial zdjecia tej pindy w tel??/i tlumaczyl,ze kolega chcial sprawdzic tel czy dziala i mu wsyslal-boskie/
      Bo nagle ja bylam brzydka i wstretna ??
      Bo nagle on zaczal o siebie masakra dbac??

Pisac jeszcze??
      TerAZ JAK PATRZE Z PERSPEKTYWY CZASU TO AZ NIE WIERZE JAK BARDZO BYLAM GLUPIA I CHCIALAM TO SOBIE WSZYSTKO WYTŁUMACZYĆ wink
      • evi85 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 12:49
        u nas typowo
        wszedzie z telefonem nawet do wc
        ciagle przesiadywanie na necie-potrafil tak do2-3 nad ranem
        ciagle weekendowe wyjazdy -a to niby z kolegami pojezdzic
        zalozenie blokady -haslo- na swoj laptop oraz komorke
        zdrazliwy, oslabienie uczuc , nlagle slowo kocham Cie przestalo istniec
        straszna nerwowosc
        nigdy sie nie przyznal,nawet jak mialam dowod w postaci ich (jego i jej) sms-a
        bardzo dbanie o swoj wyglad, a juz szczegolnie kiedy wychodzil "pojezdzic" noca-ma wyscigowy samochod
        a ja sama w domu z 2ka malych dzieci (corka miala wtedy pol roku)
        caly czas zbieram sie zeby wyprowadzic sie z tego domu i odpoczac psychicznie od niego
        jak tylko znajde dobra prace/obecnie koczne studia
      • magiczna_marta Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 13:48
        aliccja85 napisała:
        > Bo mial zdjecia tej pindy w tel??/i tlumaczyl,ze kolega chcial sprawdzic tel cz
        > y dziala i mu wsyslal-boskie/

aż dzieciaka ze śmiechu obudziłam
        • aliccja85 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 15:22
          A wiesz ze ja glupia chcialam w to wierzyc wink Pogonilam go szybko-obecnie jestem w fajnym zwiazku czekam na dzidzie/druga/ i nie zaluje-to dla dziewczyn ktore sie jeszcze zastanawiaja czy odejsc wink
          • miaowi Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 19:21
            Miałam podobnie - pełne czułych słów smsy wysyłane omyłkowo na mój telefon i że to niby kumpel pożyczył telefon, a na mój numer się wysłało bo był gdzieś tam jako pierwszy. Naciągane tłumaczenie jak diabli, sama się dziwię, że w to wierzyłam, a może chciałam wierzyć?
            Wychodzenie z telefonem, siadywanie na necie po nocach, przesadne dbanie o siebie - jakbym swoją historię czytała.
            Wracał z [pracy, prasował swieżą koszulkę, perfumki i wio!
            Dodam, że nasza córka miała wtedy tydzień.
            Po jakimś czasie jednakowoż przejrzałam na oczy i wyprosiłam pana z domu.
            Na odchodnym usłyszałam:
            "Jak nie będziemy razem, to sobie ją sama wychowuj!"

• baltycki Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 19:36
              miaowi napisała:

> prasował swieżą koszulkę,
              A widzisz..
              Nie czekała wyprasowana!!!!!
              • miaowi Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 22:38
                Stupid me...
                Trzeba było jeszcze kanapki na drogę zapakować i dla dupci coś posłać - pewnie biedne dziewczę chude, a nie tak jak ja.
    • dominika8 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 19:37
      .Mój prawie ex podjął decyzje o rozwodzie tak nagle, że długo byłam w szoku. Podejrzanie zapewnia wszystkich znajomych, że nie ma nikogo.....
      u niego objawy-głównie telefon.Od pewnego czasu nie wypuszczał go z rąk, a raczej z kieszeni. Nawet jak chciałam obejrzeć zdjęcia z ferii to stał nade mna, żebym nic więcej nie zobaczyła. jak kiedyś mi się udało, to wszystkie połączenia i smsy skasowane ( ja kasuje smsy, gdy mam pełna skrzynkę). Nawet nie chciał mnie nauczyć jak się odblokowuje klawiaturę Poza tym niechęc do seksu, rozdraznienie. Potrafił w ciągu dnia godzinami nie oddzwaniać, tłumacząc się spotkaniami słuzbowymi itp
      • pulcino3 Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 21:27
        dominika jaki ma model tel. twój facet , my cię nauczymy odblokowywać jego klawiaturębig_grin

ja noga w sprawach komputerowych jak mój facet zaczął śmierdzieć zdradą nawet byłam taka zdolna że ściągłam program do łamania haseł i weszłam na jego gg, no i sie dowiedziałam, jaki to misiu umęczony w tym małżeństwie,że musi się innym laskom żalić.

Objawy u niego typowe: komórka na okrągło przy dupie, szczyt -szczytów, jak zaczął brać tel do woreczka i z nim do kabiny pod prysznic ;D
        Nagle zaczął extremalnie dbać o siebie, też popadł w tym w skrajność- po pasemka i solarkę.
        Ale mój to w ogóle ewenement drugiego takiego pajaca i mega dupka nie spotkałam.
      • he_xe Re: zdrada/symptomy 29.03.11, 21:46
        nooo ja byłam tą trzecią o czym długo nie wiedziałam. Gdy się tylko dowiedziałam, że jestem wadą postawy tego pana, decyzję o rozwodzie podjął na drugi dzień jak się sprawa "rypła". Myślę, że ta druga strona była w szoku. Jego prawniczka doradziła mu, żeby nikomu nie pisnął słówka o mnie i o naszym dziecku. Telefonów miał kilka, ten "nasz" zawsze nosił przy dooooopie i zawsze kasował wszystkie smsy, baaa nawet historię połączeń. Gdy jechał odwiedzić dzieci, to albo wyciszał, albo wyciągał i chował kartę i telefon zostawiał w samochodzie. To samo z mailami - wszystkie kasował. Podobno jak był w domu udawał zmęczonego i zasypiał przed kominkiem, co kończyło się awanturami. Spotknia służbowe? a tak, był ze mną przez 5 dni w tygodniu, żona myślała, że misio pysio jest w delegacji. Wracał tam na weekendy a ja myślałam, że do schorowanej matki, z którą jak mi mówił mieszka. Zawsze zadbany, zawsze pachnący
    • zjm1111 Re: zdrada/symptomy 30.03.11, 22:25
      w zadadzie nie dodam nic więcej:
      wszędzie z tel
      ciągłe smsy
      i tak dalej i tak dalej
      aahh, nagle zaczął pilingować ciałosmile haha wczesniej nigdy nie dał się namówić na żadne nawet smarowanie latem filtrami
      denerwowało go we mnie wszystko, czepiał się wszystkiego ....
      • ona3010 Re: zdrada/symptomy 09.04.11, 11:17
        tel i komp to podstawa zawsze zostawia sobie ślad trofea wink))
        je teraz to samców mogłabym wsadzić do wagonu i wysłać do Oświęcimia, ale nauczyłam sie już traktować ich przedmiotowo, zasada vice versa i lepiej mi tak.

Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie.
        • czarna-renia Re: zdrada/symptomy 09.04.11, 16:39
          Powroty nad ranem,załątwianie spraw o 3 rano tylko że on spał a ona dzwoniła żeby wyszedł,smsy czułe jak było pieknie i czy sie wyspał i że mąż nic nie sapał i czy ja sapałam o coś smiledo mnie smsy jak to nie dbałam o niego to teraz mam !A on nigdy się nie przyznał i do tej pory mówi że nigdy nie zdradził.Ale jak zobaczyłam smsy to dostałam w twarz .Teraz to juz nie boli ale ...uraz pozostaje
          • maga-jaga Re: zdrada/symptomy 10.04.11, 08:25
            U mnie też tak było, że miałam za dobrze, nie dbałam o niego to teraz mam.... Mój tez się nie przyznawał aż sama wszystko odkryłam. A najśmieszniejsze jest to, że się do niej wyprowadził a mówił że on tylko wynajmuje tam pokój... Czasem się zastanawiam z jakim człowiekiem żyłam tyle lat albo kiedy się tak zmienił...
    • mamola-online Re: zdrada/symptomy 01.05.11, 20:17

To ja chyba swoj sposob na odkrycie zdrady opatentuje....ciagle pisal do niego jakis tajemniczy "Paweł". Pewnej nocy wrocil pijany do domu i odpisujac na smsa do "Pawła" zasnal. Cos mnie tknelo, wzielam ten telefon i pod nazwa "Paweł" wpisalam swoj numer.....idiota nie zorientowal sie ze caly dzien wysylal smsy do mnie. Ja ten numer spisalam i dowiedzialam sie co to za jedna/big_grin
      • evi85 Re: zdrada/symptomy 01.05.11, 21:03
        o kurcze ale pomysl-genialny!
        "kolezanka" mojego meza w telefonie M figurowala jako "grzegorz" big_grin
        pozniej zrobil telefon na blokade z haslem , z tego co zauwazylam ma ja do dzis, jednak teraz sprawdzanie go nie jest mi juz potrzebne. Wine ma udowodniona.
        • altz Re: zdrada/symptomy 01.05.11, 22:05
          Świetny pomysł na odkrycie zdrady. Tylko nie mam teraz na kim przećwiczyć. smile
          Kobieta, niczym Matka Teresa, poza podejrzeniami. wink
    • lateksowyludzik Re: zdrada/symptomy 06.05.11, 20:39
      Cześć Dziewczyny smile
      Ale macie tych eksów niekumatych i nieobytych w świecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka