haribo 03.05.04, 21:37 Dlaczego na tym świecie jeszczą są tacy faceci, na których określenia nie można znaleść i dlaczego to własnie taki przydarzył mi się??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria1927 Re: DLACZEGO?????? 03.05.04, 21:48 tak to już jest.Wiem co mówię sama to przerabiałam.jedyna miła pamiątka to mój 10 miesięczny synek.Zła to koszmar stres kupa problemów.Ale nie ma się co łamać to co mnie nie zabije to mnie wzmocni.Kobiety są silne stara prawda to jak świat.A teraz najlepsze nadal potrafię się śmiać i cieszyć mimo tego co przeszłam.Teraz to mnie już to rybka choć lekcję dobrze zapamiętałam na przyszłość.Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
dorisk Re: DLACZEGO?????? 03.05.04, 23:07 oj kochana, widze że kiepsko coś u ciebie, szkoda ze nie wpadłas do mnie, moze by sie humorek poprawił. a swoja droga ciekawa jestem co ten palant (to łagodnie bardzo powiedziane) zrobił??? nie denrwuj sie, szkoda zdrowia, przytuł Wikunie do sreducha i może ci się chociaz na chwilke lepiej zrobi. Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło, buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
nut.ka Re: DLACZEGO?????? 04.05.04, 08:50 Bedzie dobrze. Wiem, co mowie. Moj maluch niedlugo skonczy dwa lata, po wielu morderczych, graniczacych z szalenstwem (dzis tak o nich mysle) probach 8 miesiecy temu rozstalam sie z jego tata. Kochalam go ponad zycie, teraz kocham go na tyle, ze moge zyc, cieszys sie slonkiem, drobnostkami, kazdym dniem i caloscia tez. Teraz znow jest w ciagu. Alkoholowym. Od ponad tygodnia nie widzial syna, nawet nie ma pojecia co sie u niego dzieje, ilu nowych slow sie nauczyl, ile sie pozmienialo w naszym zyciu (chyba sie zakochalam, nawet takie rzeczy sa mozliwe po takim bolu i smutku straszliwym). Znowu nie wiadomo, jak bedzie z pieniedzmi, ale co tam. Damy rade. Ty tez dasz rade. Jestesmy z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: DLACZEGO?????? 04.05.04, 19:15 Mój drugi mąż jest święcie przekonany, że dlatego, abym teraz doceniła, jakiego skarba mam w domu - ciągle mi to powtarza, kiedy jestem na niego zła). Może coś w tym jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
fringilla Re: DLACZEGO?????? 04.05.04, 22:14 Ja mam taką teorię: na świecie jest kilku, no możę kilkunastu facetów, którzy są wspaniałymi mążami, ojcami, przyjaciółmi, troszczą sie o rodzinę, znakomicie zarabiają i na dodatek są nieziemsko przystojni, same na pewno kiedyś o takich słyszałyście, niekoniecznie widziałyście, bo zdarzają sie naprawdę rzadko. Jednak stworzenie takiego ideału jest dla natury takim wysiłkiem, że żeby to zrekompensować przodukuje takich padalców, jakich większośc z nas miała albo ma w domu. Cóż, drogie panie, bilans musi wyjśc na zero Odpowiedz Link Zgłoś