Dodaj do ulubionych

DLACZEGO??????

03.05.04, 21:37
Dlaczego na tym świecie jeszczą są tacy faceci, na których określenia nie
można znaleść i dlaczego to własnie taki przydarzył mi się???
Obserwuj wątek
    • maria1927 Re: DLACZEGO?????? 03.05.04, 21:48
      tak to już jest.Wiem co mówię sama to przerabiałam.jedyna miła pamiątka to mój
      10 miesięczny synek.Zła to koszmar stres kupa problemów.Ale nie ma się co łamać
      to co mnie nie zabije to mnie wzmocni.Kobiety są silne stara prawda to jak
      świat.A teraz najlepsze nadal potrafię się śmiać i cieszyć mimo tego co
      przeszłam.Teraz to mnie już to rybka choć lekcję dobrze zapamiętałam na
      przyszłość.Pozdrawiam pa
    • dorisk Re: DLACZEGO?????? 03.05.04, 23:07
      oj kochana, widze że kiepsko coś u ciebie, szkoda ze nie wpadłas do mnie, moze
      by sie humorek poprawił. a swoja droga ciekawa jestem co ten palant (to
      łagodnie bardzo powiedziane) zrobił??? nie denrwuj sie, szkoda zdrowia, przytuł
      Wikunie do sreducha i może ci się chociaz na chwilke lepiej zrobi. Trzymam
      kciuki, żeby się wszystko ułożyło, buziaczkiwink
    • nut.ka Re: DLACZEGO?????? 04.05.04, 08:50
      Bedzie dobrze. Wiem, co mowie. Moj maluch niedlugo skonczy dwa lata, po wielu
      morderczych, graniczacych z szalenstwem (dzis tak o nich mysle) probach 8
      miesiecy temu rozstalam sie z jego tata. Kochalam go ponad zycie, teraz kocham
      go na tyle, ze moge zyc, cieszys sie slonkiem, drobnostkami, kazdym dniem i
      caloscia tez. Teraz znow jest w ciagu. Alkoholowym. Od ponad tygodnia nie
      widzial syna, nawet nie ma pojecia co sie u niego dzieje, ilu nowych slow sie
      nauczyl, ile sie pozmienialo w naszym zyciu (chyba sie zakochalam, nawet takie
      rzeczy sa mozliwe po takim bolu i smutku straszliwym). Znowu nie wiadomo, jak
      bedzie z pieniedzmi, ale co tam. Damy rade. Ty tez dasz rade. Jestesmy z Toba.
    • kruszynka301 Re: DLACZEGO?????? 04.05.04, 19:15
      Mój drugi mąż jest święcie przekonany, że dlatego, abym teraz doceniła, jakiego skarba mam w domu - ciągle mi to powtarza, kiedy jestem na niego zławink).
      Może coś w tym jest????
      • fringilla Re: DLACZEGO?????? 04.05.04, 22:14
        Ja mam taką teorię: na świecie jest kilku, no możę kilkunastu facetów, którzy
        są wspaniałymi mążami, ojcami, przyjaciółmi, troszczą sie o rodzinę, znakomicie
        zarabiają i na dodatek są nieziemsko przystojni, same na pewno kiedyś o takich
        słyszałyście, niekoniecznie widziałyście, bo zdarzają sie naprawdę rzadko.
        Jednak stworzenie takiego ideału jest dla natury takim wysiłkiem, że żeby to
        zrekompensować przodukuje takich padalców, jakich większośc z nas miała albo ma
        w domu. Cóż, drogie panie, bilans musi wyjśc na zero wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka