pimpek06 21.09.04, 15:37 ...u mnie caly blok chodzil i to bardzo mocno.Okropnie ...lozko, kwiaty...wszystko sie trzeslo, moja mama jest w szoku i zle sie czuje, ....dzis byly 2 trzesienia u mnie w miescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: Trzesienie ziemi 21.09.04, 15:45 a gdzie mieszkasz? ja juz dzwoniłam do domu do Olsztyna i na szczęście wszystko ok' a Mama jedzie do mnie i będzie za dwie godziny i już się jej nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Trzesienie ziemi 21.09.04, 16:37 W Ketrzynie, ludzie sa w szoku i niektorzy bardzo zle to zniesli psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leeya Re: Trzesienie ziemi 21.09.04, 22:55 Cholera, w Gdansku tez niezle zatrzeslo. Dwumetrowa palma zaczela mi chodzic po pokoju. Dzwonilam do Taty i Babci w Ketrzynie, ale oni nic nie zauwazyli. Co prawda mieszkaja w domkach obok stadniny ogierow, wiec moze malymi budynkami tak nie trzeslo..?? Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: Trzesienie ziemi 21.09.04, 16:45 jezu, a dla mnie to brzmi jak fikcja. przeczytałam notkę na onecie o tych dzisiejszych trzęsieniach, ale myślałam, że to takie trzęsienia, że tylko sejsmolodzy czy inni naukowcy mający super aparaturę wiedzą, że takie trzęsienie w ogóle było. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Trzesienie ziemi 21.09.04, 17:10 ...no wiec nie byle jakie skoro jak siedzialam z dziecmi na lozku, to ono chodzilo, widac bylo jak blok sie porusza, inne tez, co widzialam z okien.Meble, zyrandole...wszystko sie ruszalo, balam sie jedynie, ze akwarium peknie, bo ono chodzilo na boki . dalo sie je odczuc bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś