ewunia45 18.06.05, 10:34 Proszę o kontakt z innymi samotnymi mamami.Mam 3- letnią córeczkę , czeka mnie rozprawa rozwodowa i o alimenty. Bardzo potrzebuję wsparcia i pomocy !!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella_33 Re: inne mamy 18.06.05, 14:51 Cześć Ewuniu, ja również jestem samodzielną mamą. Mam 5 letnią córkę. Jeśli tylko będę mogła Ci pomóc lub wesprzeć Cię to daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: inne mamy 19.06.05, 21:50 Ewuniu! Wszystkie jesteśmy tutaj po to aby się wspierać, pomagać sobie i doradzać. screen do dyspozycji się kłania) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_33 Re: inne mamy 20.06.05, 17:22 Wiem, otrzymałam wiadomość, i szybciutko, na tyle na ile to możliwe odpisałam na priv.Pozdrawiam i głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: inne mamy 19.06.05, 23:03 Witaj. Jestem Magda, mam dwoje dzieci - dziewczynę i chłopaka w wieku 6 i prawie 4 . Samodzielna z własnej "winy" (zwiałam). Rozwód jeszcze trwa, mogę służyć zarówno wsparciem, jak pewnym doświadczeniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bella74 Re: inne mamy 21.06.05, 16:36 Ja od pewnego czasu już nie jestem samodzielna,ale byłam bardzo długo.Jeśli masz problem lub pytanie i będę ci mogła pomóc to pisz na priv.Ja też mam 3 letnią córkę. Odpowiedz Link Zgłoś