katka242 17.11.05, 14:43 czy gdzieś takową mogę znaleźć, chodzi o samotność i samodzielność w małżeństwie. Mieszkam w małym mieście i b. trudno o kontakt z psychologiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiouek Re: telefoniczna pomoc psychologiczna... 18.11.05, 19:07 skąd jesteś? w wielu miastach, nawet małych jest telefon zaufania. Napisz na priva gdzie mieszkasz, postaram się ci pomóc, podać jakieś namiary) Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
anulka210 Re: telefoniczna pomoc psychologiczna... 24.11.05, 12:14 Ja tez bym prosiła o numer do takiego "telefonicznego psychologa" Jednak przy małym dziecku ciężko jest sie wybrać na wizyte i jeszcze te długie terminy. A bardzo bym tego potrzeboiwała. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
asiouek Re: telefoniczna pomoc psychologiczna... 24.11.05, 13:01 a skąd jesteście? ja na pierwszego psychologa - darmowego - w Gdańsku czekałąm tydzień. Nie miałam z kim zostawić małej - więc ją kilka razy wzięłam ze sobą (wyszło na mniejsze zło). Najlepiej zadzwonić do telefonu zaufania - łatwo znaleźć w książce telefonicznej i zapytać o placówki, ośrodki, które mogłyby pomóc - ja tak zrobiłąm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś