Dodaj do ulubionych

wredne baby

01.05.06, 20:32
Fantastyczne forum załozyłyście , nie ma co co co jedna to lepsza , jak mi was żal...trzeba płacić te alimenty znosić cudze dzieci i byłe żony, które mają czelność domagać się czegokolwiek, a wiadomo że sprawiedliwiej byłoby wypędzić żonę z dziećmi pod most, tak mało was lubi te dzieci, umiecie tylko dowalać tym kobietom, naprawdę myslicie że rozwód to wina wyłącznie jednej ze stron-nat.dla was winna zawsze "ona".W zyciu nie spotkałam tyle podłosci i jadu, prawdziwe macochy z bajki, tak na marginesie szulkąłm tu rozwiązań dla siebie a znalazłam tylko jak obniżać alimenty, zabrać córce męża klucze od mieszkania *ciekawe czy swojemu dziecku byś zabrała)-pewnie nie bo bezpieczeństwo i takie dyrdymały...a poza tym "załatwianie" komuś wyroków karnych i obcinanie alimentów dziecku to przesada i tylko świadczy o osobie która się tym chwali
Obserwuj wątek
    • kowalka33 Re: wredne baby 01.05.06, 20:36
      Hej wyszłam na idiotke tak mnie poniosło jak poczytałam forum macochy- a raczej jędze że żle wysłałam swój post miało być na forum macochy, sorry normalnie nie jestem taka walnięta ale jak poczytałam tą radosną twórczość o "bachorach" alimentach zawsze za duzych i innnych rzeczach to mnie poniosło
      • johny_bravo2 Re: wredne baby 01.05.06, 21:40
        tak wyszłaś na idiotkę ale nie z powodu, że źle umieściłaś post tylko z treści
        tego postu; każdy ocenia sytuację tą w której się znajduje i chce rozwiązania
        takiego aby było najlepsze dla niego samego, gdybyś była next czy macochą
        zapewne tak samo byś, myślała i działała; takie same posty byś pisała jak
        pozostali na tamtejszym forum, nie chwal eks, że takie są wyrozumiałe, bo chyba
        na tym czy innym forum pojawił się wątek rozżalonej samotnej mamy, która
        pisała, że jest nie zadowolona, że jej nowy partner spotyka się zbyt często ze
        swym dzieckiem a nie ma za bardzo czasu dla nich a powinnien więcej przecież
        czasu spędzać z nimi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka