Dodaj do ulubionych

Kubek.........

IP: *.* 16.03.02, 21:34
witam wszystkie samodzielne mamusiesmilenwidze, ze jakis zastoj w postach sie zrobil wiec ja oczywiscie szybciutko biegne odblokowac to forumsmile.otoz dzisiaj w zyciu mojego Kubeczka nastapilo bardzo wazne wydarzenie:pierwsze lyzeczki papaki<marchewka>zostaly skonsumowanesmile)))))).jestem z niego bardzo dumna, bo nawet za bardzo nie plul i chyba mu posmakowala,bo sam chcial ja brac lapkami z lyzeczki.posilek zakonczyl sie sukcesem i setra brudnych ubranek Kubka,moich oraz pieluszek i lyzeczeksmile.jutro ciag dalszy ale moze teraz sprobujemy brokolow?:-)pozdrawiamy was oboje i zyczymy smacznego sniadanka.......bo na kolacyjke juz chyba za poznosmile
Obserwuj wątek
    • Gość: 0107 Re: Kubek......... IP: *.* 16.03.02, 22:05
      Moje gratulacje!Szczerze Ci zazdroszczę, bo u mnie kiedy próbowałam podać synkowi coś więcej niż moje mleczko następowały sceny iściedantejskie. Na szczęście w końcu dał się przekonać i teraz je wszystko,bardzo dużo i bardzo często. Sama nie wiem gdzie on to wszystko podziewa, ale czasami ogarnia mnie autentyczne przerażenie kiedy już w 5 minut po skończonym posiłku,idzie sępić do dziadka, wołając przy tym mniaaaamm.Dodam,że jest szczupłym chłopczykiem obdarzonym niespożytym wręcz temperamentem.Pozdrawiam Basia.
    • Gość: ttt Re: Kubek......... IP: *.* 18.03.02, 19:59
      U mnie jeszcze daleko do papki- jestem mamą 10-dniowego Kubeczka i na razie walczymy troszkę żeby ładnie jadł moje mleko :cry: - ale skoro Twój Kubek jest taki super to może i mój jak dojrzejemy będzie dzielnym chłopakiem.:hello:
      • Gość: iberia Re: Kubek......... IP: *.* 19.03.02, 15:35
        czescsmilekiedy moj Kubek mial 10 dni,ehh :-).to bylo wieki temusmile.a tego normalnego jedzonka bardzo sie balam,czy bedzi chcial,co jk mu nie posmakuje? a to taka niespodzianka.poza marchewka mamy juz za soba zupke jarzynowasmile,ktora maluszek wprost pochnala i sam pchal sobie lyzeczke bo buziakasmile wiec wiadomo jak wygladalismy,hihi.pozdrowienia dla imiennika Kubkaiza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka