Dodaj do ulubionych

SAMODZIELNE ZYCZENIA:-)

IP: *.* 28.03.02, 13:43
nie jestm zbyt dobra w skladaniu zyczen,ale lubie to robic wiec i dla was mam mile slowa na ten nadchodzacy czas.Wielkanoc.....dla mnie czas ponownych narodzin,wszytsko wraca do zycia wiec zycze wam abyscie zawsze usmiechniete,zadowolone ze swoich bobasków odradzaly sie do zycia i to dzien w dzien,nie tylko raz w roku.no i oczywiscie swiat cieplych......moze nie takich juz samodzielnych , bo milo byc z kims w takim czasiesmile.duzej gory jajek<zjedzcie za mnie, bo ja ich nie znosze,blesmile>,udanych zartow Prima Aprilisowych<a dlaczego nie mowiemy po polsku czyli Pierwszokwietniowych?smile>,mokrego cialka w Lany Poniedziałek i slicznych baranków w koszyczku....a tak mi sie skojarzyło ,ze skoro jestesmy bez facetow to oni wlasnie takie barany,hihi<przepraszam jesli kogos urazilamsmile>.i na tym koniec, bo juz wyszlo mini wypracowanie a ja tak dlugo potrafie nawijac wiec jeszcze tylko krociotko:WESOLYCH SWIAT ode mnie i Kubutka.jutro jedziemy na podboj Wroclawiasmiletrzymajcie sie cieplutko i do zobaczenia po powrociesmileiza & co<czyt.Kubeksmile>
Obserwuj wątek
    • Gość: Dragon Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) IP: *.* 28.03.02, 16:51
      :hello: Tobie także życzę z małżonką wszystkiego naj naj naj najlepszego z z okazji tych świąt, Abyś przeżyła je w pogodzie ducha, radości i miłości. Twojej rodzinie aby cały czas zacieślała więzy i nie była tylko dobra na zdjeciu.Pozdrawiam DRAGON :hap:Będzie dobrze ;)
    • Gość: stynka Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) IP: *.* 28.03.02, 16:51
      My z Jachem dołączamy się do życzeń :) Zajrzyjcie na:www.wwwjachucom.republika.pl/zyczeniaPa,stynka
      • Gość: ttt Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) IP: *.* 28.03.02, 17:10
        Wszystkiego.......... czego sami sobie życzycie :)Misiek z Kubeczkiem
    • Gość: Bożena Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) IP: *.* 29.03.02, 09:13
      ... WESOŁYCH ŚWIĄT dla Nas wszystkich, którzy tu jesteśmy i nie tylko. Dla wszystkich samotnych i samodzielnych mam.Ja również ostatnio mam duuuże doły, ale bardzo ciesze się na te święta chociaż rodzina nie będzie w komplecie(żona brata od dwóch tygodni debatuje czy przyjdą do nas w świeta czy też nie :gun: )I jak zwykle tylko zostaną trzy pokolenia bab. Babcia, mama i córcia - same.Pozdrawiam Was wszystkie !Skrzynia z Marysią
    • Gość: stynka Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) od Wojtka W. IP: *.* 29.03.02, 14:42
      Kochane dziewczyny! Wojtek Widłak prosił mnie o przekazanie Wam życzeń, jako że sam póki co - dzięki zmianom ;-) - nie jest w stanie pisać na forum. Oto, czego nam życzy:Nadziei, radości, cierpliwości i miłości na te święta i na to wszystko, co dalej - w imieniu własnym, Pana Kuleczki, Katastrofy, Pypcia i Bzyk-Bzyk.Całuski,st.
    • Gość: bettina Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) IP: *.* 30.03.02, 00:21
      No właśnie, życzenia!Ja też życzę Wam i Nam wszystkiego dobrego.Żeby starczało sił i pomysłów i żeby każdego dnia było coraz lżej i coraz weselej i żeby po każdej burzy znów wracało słonko i żeby dzieci nam rosły na potęgę. całusyP & FPs. Jeśli macie ochotę na świąteczny spacer - koniecznie napiszcie do mnie. Ja bardzo chętnie! wiem, że za późno próbuję sie umówić - ale może jeszcze złapie ktorąś z Was przy komputerze. Stynka??? Kasia ???? Dorota???? Dziewczyny ???? Może Łazienki ????buźkaP.
    • Gość: Joanna_S Re: SAMODZIELNE ZYCZENIA:-) IP: *.* 30.03.02, 15:30
      Wieją ciepłe wiatrynabrzmiewają pączki.Niosą podarunkiświąteczne zajączki.Słońce coraz śmielszea ziemia w pierwiosnkach.Niech i w naszych sercachzapanuje wiosna.Radujmy się dzisiajWielkanocnym ŚwiętemWiosennego świataZmartwychwstaniem pięknym.Najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się Świąt Zmartchwywstania Pańskiego Joasia i Emi......(jeszcze w brzusiu ale może na Pryma Apryliswink???......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka