Dodaj do ulubionych

MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE!

IP: *.* 14.03.03, 11:57
Hey!Warszaaawooo..pozazdroscilam wam dziewczyny tych spotkan - strasznie!!! Szkoda ze jestescie tak daaaaleko..;-(Czy sa jakies mamy z gornego slaska ? moze zrobimy integracyjno-konkurencyjne spotkanie? ;-)Pozdrówka!magda
Obserwuj wątek
    • Gość: szkut Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 12:26
      Jestem , jestem no już nie z Katowic ale od 4 lat z Chorzowa.Spotkanie super.Jestem mamą 4-letniej Kaji i 36 tygodniowego brzuszkowego wiercipiętka.PozdrowieniaJola
      • Gość: nurzyn Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 12:38
        ;-) super! moja julka ma 6 lat wiec dziewczyny sie pewnie dogadaja..mam nadzieje ze jeszcze sie ktos dopisze a wkrotce wiosna sie chyba pojawi na dobre mozemy cos wymyslic - np. do zoo z dzieciarnią?pozdrówka
    • Gość: Hadley Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 12:41
      Mieszkam w Katowicach Mój starszy syn Olek niedługo skończy 6 lat a młodszy Adaś właśnie skończył 3 miesiace.PozdrawiamIza
    • Gość: mysiam Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 13:02
      Hejka,Ja jestem świeżą mamuśką (jeszcze strasznie obolałą po porodzie z komplikacjami).Mój synuś Michał w środę skończył 3 tygodnie .Mieszkam w Katowicachpozdrawiam,mysiam
    • Gość: Ifona Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 20:51
      witam,jestem z Rudy Śląskiej, mam dwóch chłopców 4 latka i roczniaka, w sierpniu zeszłego roku spotykalam się z innymi ememami z edziecka kolo zoo :)))pozdrawiamiffona
    • Gość: KKAROLINA Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 21:10
      Hej!Jestem mamą czteroletniej Julki i dziesięciomiesięcznej Natalki.Od pięciu lat mieszkamy w Katowicach,a od kilku miesięcy odwiedzamy internetowe strony eDZIECKA.Jak tylko zaświeci słoneczko bardzo chętnie wybierzemy się na spotkanie z innymi mamami i ich pociechami.Mam nadzieję ,że wkrótce się zobaczymy!!!Pozdrawiamy gorąco!Karolina(LIKA) :hello:
    • Gość: mmmm Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 22:56
      CZEŚĆ kochane emamaysmileJestem z okolic Katowic - a dokładnie z Mysłowic.Bardzo mi sie tu podoba choć jestem od niedawna.Mam córeczkę Michalinę lat 9 i rocznego synka Maciusia.Rzeczywiście Warszawa daje czadu - tzn czatusmile.Może i my zaszalejemy - DO ZOBACZENIA. HEJ MIRKA
    • Gość: gajka Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 14.03.03, 23:02
      Hej! ja jestem z Dabrowy Gorniczej. Troche trudno bedzie mi z trzema lobuziaczkami (6lat, 4 i 1,5roku) wsiasc do autobusu, ale, kto wie!?
      • Gość: MOKO Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 15.03.03, 14:03
        Hejeczka Mysłowice się zgłaszają, mam $ letniego synka Oskarka.Mamusie co byscie powiedały na spotkanie w zoo???
        • Gość: MOKO Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do mmmm IP: *.* 15.03.03, 14:04
          MMMM hejeczja ja również jestem z Mysłowic.A tak pozatym mam 4 letniego synka.
          • Gość: mmmm Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do MOKO od mmmmm IP: *.* 16.03.03, 22:36
            HEJ - to super.JA tu od niedawna, ale już poznałam na czacie jedną "Mysłowiczankę", może będzie nas więcej. Daj znać czy jesteś z centrum, czy innej dzielnicy.Pa MMMM
            • Gość: nurzyn Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do MOKO od mmmmm IP: *.* 17.03.03, 08:33
              Suppper ..co raz nas wiecej ;-) Ja jestem za ZOO! i moja Julka tez! P.S. Dabrowo Gornicza! moze uda sie zorganizowac dla ciebie jakis transport - cos wymyslimy
              • Gość: MOKO Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do MOKO od mmmmm IP: *.* 17.03.03, 19:09
                hejeczka mmmm poznałaś moją siostre Anetke wycieczka do zoo ok.:)
                • Gość: mmmm Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do MOKO od mmmmm IP: *.* 17.03.03, 21:59
                  ZOO jest OK. Do zobaczenia
              • Gość: gajka Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do MOKO od mmmmm IP: *.* 18.03.03, 21:40
                Hej! Tu Dabrowa Gornicza. Dzeki za oferowana pomoc w transporcie, ja tez o tym pomysle. Mam pytanie: czy forum "samodzielna mama" jest dla kobiet, ktore radza sobie bez mezczyzny? Weszlam tu przez przypadek (jestem mama z Katowic i Okolic, wiec sie zglosilam na to wezwanie). Ja mam meza, ale jego i tak nie ma po calych dniach w domu, bo pracuje. Pozdrawiam! P.S. Sorki za pisownie, ale dopiero zaczynam przygode z komputerem.
                • Gość: Ika Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! do MOKO od mmmmm IP: *.* 18.03.03, 22:22
                  Forum "Samodzielna mama" nazywało się kiedyś "Samotna mama" i zostało stworzone dla kobiet, które samotnie/samodzielnie wychowują dziecko.
      • easia Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 10.05.03, 23:55
        Cześć,
        ja też z Dąbrowy Górniczej. Może jakoś razem się wybierzemy? Mam dwie
        dziewczynki - prawie 8-latkę i5-cio miesięczną ślicznotkę. Bardzo chętnie
        spotkam się z Wami, do zobaczenia
        Asia
    • Gość: nadinka Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! IP: *.* 20.03.03, 19:27
      Witam mame z Górnego Slaska!!!!! Ja jestem dokladnie z Będzina i też pozazdrościłam Warszawianką ...mam nadzieję ze będzie nas więcej...Pozdrawiam
      • magnu Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 08.04.03, 10:40
        hej! WIOSNA mnie rozczarowala....ale mam nadzieje ze sie zobaczymy w bardziej
        sprzyjajacych warunkach pogodowych i ze zapalu nam nie zabraknie winkpozdrowka
        Magda
    • nenekuku Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 14.04.03, 12:24
      Hej , hej jestem tu nowa mam synka Adasia 2 lata jesteśmy z Chorzowa z chęcią
      spatkam się z Wami smile
      pozdrawiam nene
      • maja-t Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 14.04.03, 13:30
        Ja też z okolic, a dokładniej z Chorzowa. Mam 5,5 letnią córkę Karolinę i 6
        miesięcznego synka Bartusia. Od tygodnia jestem znowu w pracy (brrr..) po 8
        miesiacach spędzonych w domu i tak sobie cierpię po cichutku z dala od mojej
        malutkiej kruszynki, bo ta druga to już prawie dorosła
        Majeczka
        • aniaioliwka Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 14.04.03, 15:52
          ja jestem z Piekar Śląskich, moja Oliwia ma 5 lat i co roku jeździmy do ZOO,
          takze też jestem za.
          Pozdrawiam Ania
    • magnu Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 16.04.03, 13:43
      Pogoda suuuper to co Dziewczyny kiedy sie wybieramy do ZOO? Moja Julka juz sie
      nie moze doczekac...moze początek maja?
      pozdrowka
      • namaste Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 16.04.03, 23:43
        Witam szanowne panie
        jestem mamą 16 miesięcznej Gaji - niedawno się z Wami przywitałam. Pomysł
        spotkania jest SUUUPER. jestem z Tychów. ostatnio byłam na spotkaniu mam z
        dziećmi w żłobku i muszę przyznać, że zarówno mnie jak i Gajce bardzo sie
        podobało. to było spotkanie grupy wsparcia dla mam ale nie tylko tych
        samodzielnych. myślę, że mogłybyśmy "urodzić" cos w stylu warszawki smileNa pewno
        będzie świetna zabawa i fajnie spędzimy czas. ale najważniejsze jest to, że się
        w końcu poznamy.Pomysł spotkania w zoo jest extra może drugi weekend maja: np
        sobota lub niedziela 10 11 maja??
        buziaki dla Was i Maleństw
        Magda
        • namaste Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 24.04.03, 23:01
          Mamy z Katowic gdzie sie podziałyście???
          co ze spotkaniem???
          jestescie tam???
          • magnu Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 29.04.03, 14:36
            WITAM!
            TO KIEDY SIE SPOTYKAMY??
            Dziewczyny mamy wiosne...mamy maj...mamy zoo i mamy 1000 powodow zeby sie
            spotkac!!
            smile
            Magda
            • namaste Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 08.05.03, 21:49
              cześć dziewczyny
              kolejny raz proponuję konkretną datę: 17 lub 18 maj. co Wy na to?? dajcie znać.
              spotkajmy się.
              pozdrawiam Was i Wasze maleństwa
              magda z gają
              • lilu_g Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 12.05.03, 11:09
                NAMASTE!! nie chciałabym bym przeszkadzać, ale na forum regionalnym jest wątek
                tyskich mam i tam próbujemy się umówić (choć trochę kiepskie efekty wink
                Najbliższy termin to wtorek (jutro) 16,30. Jesteśmy umówione na razie we dwie.
                Pozdrawiam wszystkie emamy
                Lilu
                Mama 18 miesięcznego Dawidka
                • namaste Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 14.05.03, 23:07
                  Dziewczyny gdzie wy jesteście??
                  Czy na forum są jakieś mamy ze Śląska samotnie wychowujące dzieci, które
                  miałyby ochote sie spotkać i pogadać??
                  Proszę odezwijcie się
                  Magda
              • iffona Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 15.05.03, 16:18
                namaste ale gdzie dokładnie proponujesz spotkanko ???
                • namaste Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 18.05.03, 17:53
                  Gdzie bądź. Może zoo - tak jak to było na początku w planach?? Ja jestem z
                  Tychów. Już jest 31 postów i żadnej decyzji. Co jest?? Dziewczyny??
                  Magda
                  • lilu_g Re: MAMY Z KATOWIC I OKOLIC ZGŁOŚCIE SIE! 24.05.03, 11:49
                    LILU napisała:

NAMASTE!! nie chciałabym bym przeszkadzać, ale na forum regionalnym jest wątek
                    tyskich mam i tam próbujemy się umówić. Jeśli chciałabyś się jednak umówić w
                    TYCHACH... to patrz jak wyżej lub mój numer GG 2800904
                    Pozdrawiam wszystkie emamy
                    Lilu
                    Mama 18 miesięcznego Dawidka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka