Gość: Kaska IP: *.* 21.03.03, 22:21 Chce sie do niego wybrac.Czy ktoras z Was byla u niego lub moze mi cos doradzic?Czy warto,ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lomianki1 Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 24.03.03, 11:14 nie bylam, ale slyszalam, ze warto, ze choc wizyta droga - pewnie okolo 150 zl min, to taka godzina duzo daje; jeden z lepszych specjalistow,masz do niego telefon ? Jaki jest ?Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agama Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 24.03.03, 11:23 Chciałam wam polecić książkę Samsona + Eichelberga pt. co zrobić aby nasze dzieci były szczęśliwe czy coś takiego, czytam ją sobie i to nie jest tylko książka dla rodziców o dzieciach, to jest książka dla wszystkich ludzi, jak byłoby wspaniale gdybyśmy potrafili zachowywać się tak woec najbliższych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosse Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 29.03.03, 08:58 mam rosbe podaj mi dokladna nazwe tej ksiazki i przez kogo wydana.Dziekuje barbara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia3 Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 01.04.03, 12:56 Cześć.Podaję Ci tytuł książki, która Cię interesujeobra miłość co robić, by nasze dzieci miały udane życie. Wojciech Eichelberger, Andrzej Samson w rozmowie z Anną Sosnowską. Dom Wydawniczy Ego. Nie powinnaś mieć kłopotu z jej kupnem. Bardzo serdecznie polecam. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Re: dr.Andrzej Samson 03.09.04, 05:32 spojrzyj na daty. ze pedofil to już chyba wszyscy wiedzą, ameryki nie dokryłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia3 Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 01.04.03, 13:05 Cześć. Mogę Ci podać tytuł książki, która Cię interesuje: Dobra miłość co robić, by nasze dzieci miały udane życie. Wojciech Eichelberger, Andrzej Samson w rozmowie z Anną Sosnowską. Dom Wydawniczy Ego. Nie powinnaś mieć kłopotu z jej kupieniem. Bardzo serdecznie polecam.Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lomianki1 Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 24.03.03, 11:24 Chciałam wam polecić książkę Samsona + Eichelberga pt. co zrobić aby nasze dzieci były szczęśliwe czy coś takiego, czytam ją sobie i to nie jest tylko książka dla rodziców o dzieciach, to jest książka dla wszystkich ludzi, jak byłoby wspaniale gdybyśmy potrafili zachowywać się tak woec najbliższych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa* Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 24.03.03, 18:37 Cóż, widze że mój ukochany psychoterapeuta znów na tapecie Jestem Jego pacjentką (jeśli tak mozna rzec)- zainteresowanych zapraszam po namiary na priv.Rosa (nie rodzina ale wierna fanka)ps. Wizyta nie kosztuje 150 zl tylko mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2002 Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 24.03.03, 22:31 Hej Rosa,mam prośbe o kontakt (i ewent. ceny-bo to nie dla mnie, tylko mojej siostry)do dr. Samsona na priva: siopak@gazeta.plbędę wdzięczna,pozdrawiammama2002 ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa* Re: dr.Andrzej Samson IP: *.* 29.03.03, 12:54 Mam prośbęJestem tak roztargniona, ze jeśli nie mam czegoś w skrzynce, to po prostu zapominam o podaniu namiarów Dlatego jeszcze raz prosze: jesli ktos jest zainteresowany kontaktem z Samsonem to prosze o kontakt na adreskubusszewczyk@poczta.onet.plpozdrawiamzapominalska Rosa Odpowiedz Link Zgłoś
mama2002 Re: dr.Andrzej Samson 11.10.03, 21:52 Hej Kasia, czy Rosa* podała Ci namiary na p. Samsona? próbuję się z nią skontaktować mail- owo, ale niestey nici... Prosze - podaj mi tel do niego jesli masz-jestem, w pilnej potrzebie. pozdrawiam Ania adres siopak@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ayelet Re: dr.Andrzej Samson 21.03.04, 14:46 Jeśli ktoś to jeszcze zajrzy kto mógłby podać mi namiary na p. Samsona byłabym wdzięczna ayelet@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Re: dr.Andrzej Samson 21.08.04, 21:08 szukałam recenzji jego ksiązki, podobno jest świetna. Niestety dr Samson przyznał się do stawianych mu zarzutów. PO wybuchu tej afery przeczytałm w jednej z gazet .."Boze spraw zeby to była niepprawda..". Dziewczyny która czytała tą książke?? jezeli któraś ma wersje elektroniczna to prosze niech się podzieli Odpowiedz Link Zgłoś
nikola2823 Re: dr.Andrzej Samson 21.08.04, 22:05 Witaj... Ja czytałam książkę Samsona "dobra miłość"... i powiem szczerze,że jest to świetna książka.. a czytałam ją jeszcze przed tą aferą. Niestety nie mam jej w wersji elektronicznej.... Pozdrawiam serdecznie -Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: dr.Andrzej Samson 21.08.04, 22:06 Kup sobie np. w Empiku. Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Re: dr.Andrzej Samson 22.08.04, 06:52 chalsiu wiem ze jest w empiku i kupie ja. Szukam wersji elektronicznej. Ale dziekuje za podpowiedz nigdy bym sie nie domyśliła ze możan ja tam dostać pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
amfenix Re: dr.Andrzej Samson 22.08.04, 20:04 I poczytaj sobie coś o empatii bo lektura o asertywności ci wyraznie nie posłużyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata1978 Re: dr.Andrzej Samson 03.09.04, 10:02 Przepraszam, a czy czytasz czasami prasę? Wiesz że został oskarżony o pedofilię i udowodniono mu winę? Nigdy go nie lubiłam, ale szanowałam jego wiedzę, teraz natomiast nie mogę nawet wymówić jego imienia, bo sama niedługo skończę studiować psychologię. Dziwi mnie, że nic o nim nie wiesz.\ Pozdrawiam, Asia. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata1978 Re: dr.Andrzej Samson 03.09.04, 10:03 O.K. właśnie zobaczyłam datę )) Odpowiedz Link Zgłoś