kas2 15.02.08, 13:15 jesli mozecie to napiszcie krótko i ile lat miałyscie ja się rozwiodłyscie(lub zlożyłyscie pozew) ile byłyscie w związku jaki powód (krótko agresja , róznica charakterów itP) nie piszę pracy bardziej z ciekawości [url=www.suwaczek.pl/][/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.nikla Re: przepraszam ze pytam 15.02.08, 15:16 ciekawosć to pierwszy stopien do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
zakatekdumania Re: przepraszam ze pytam 15.02.08, 15:17 Jak zlozylam pozew mialam 24 lata. Sprawa sie ciagnela jak flaki z olejem, bo akurat wszedl zasilek z tytulu samotnego wychowywania dziecka i ludzie masowo zaczeli sie rozwodzic. Ex maz podniosl na mnie reke na mnie - dla mnie tyle wystarczylo, szczegoly pomine. W uzasadnieniu napisalam, ze z powodu zbyt duzej roznicy charakterow oraz braku mozliwisci do ich pokonania..... Odpowiedz Link Zgłoś
novajulia Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 13:46 Jak się pobraliśmy miałam 20 lat (a znaliśmy się odkąd skończyłam 16). Separacja zaczęła się jak miałam 22 lata, a rozwód zasądzono jak miałam 25. Powód - zdrada męża, czytaj kochanka z którą chciał się związać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 14:39 24 lata jak złozyłam pozew, czyli miesiac temu. Odpowiedz Link Zgłoś
prologica Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 14:46 novajulia napisała: > Jak się pobraliśmy miałam 20 lat (a znaliśmy się odkąd skończyłam 16). Separacj > a > zaczęła się jak miałam 22 lata, a rozwód zasądzono jak miałam 25. Powód - zdrad > a > męża, czytaj kochanka z którą chciał się związać. tez mialam 22 lata jak zlozylam pozew ) i bylismy malzenstwem od 3 lat. powod? na mozg mu sie rzucilo z kilku roznych powodow. i nie zaluje rozwodu, bo trzyma go za ten mozg do tej pory.... Odpowiedz Link Zgłoś
chainsmoker Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 16:37 prologica napisała: > novajulia napisała: > > > Jak się pobraliśmy miałam 20 lat (a znaliśmy się odkąd skończyłam > 16). Separacj > > a > > zaczęła się jak miałam 22 lata, a rozwód zasądzono jak miałam 25. > Powód - zdrad > > a > > męża, czytaj kochanka z którą chciał się związać. > > tez mialam 22 lata jak zlozylam pozew ) i bylismy malzenstwem od 3 > lat. > powod? na mozg mu sie rzucilo z kilku roznych powodow. i nie zaluje > rozwodu, bo trzyma go za ten mozg do tej pory. zbyt mlode bylysmy. Ja rownież 20 lat ślub, 23 pozew. dobrze, ze nie ma go w moim zyciu, bo umieralam przy nim. Odpowiedz Link Zgłoś
allunia77 Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 16:02 rozwód w wieku 29 lat, krótko przed 6 rocznicą slubu; po 10 latach bycia razem, w tym 9 lat mieszkania ze sobą.Powód?-inna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
exmaas Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 18:21 Odeszlam od exa majac 22,slub w wieku 20 lat!Rozwod w wieku 25lat.Powod:tesciowa!!!Podniosla na mnie reke nie raz,probowala wychowywac i mnie i nasze dziecko...on stanal po jej stronie.Odeszlam,a on zostal z nia.Teraz jestem najszczesliwsza mama na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.marcowa Re: przepraszam ze pytam 23.05.08, 19:04 30 lat,7 lat małżenstwa,łącznie 13 lat znajomości. Powód? Szeroko pojęta niedojrzałość mojego męża: -uzaleznienie od rodziny, -patologiczna skłonnośc do kłamstwa, -brak panowania nad soba po alkoholu(rękoczyny i wyzwiska), -ogólny brak szacunku,poniżanie w codziennym życiu(jesteś głupia,jestes nikim-jego ulubione) -i bardzo wazna przyczyna,powód paroletniego konfliktu:nie zgadzał sie abym pracowała. Odeszłam,mam drugiego męża ale rany psychiczne będę chyba lizac do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiok32 Re: przepraszam ze pytam 29.05.08, 12:33 byliśmy razem 16 lat w tym 14 lat małżeństwa,rozwód w wieku 33 lat,powód-inna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś