guderianka 03.03.08, 16:25 Powierzona mi została funkcja administratora społecznego tego forum. Witam się zatem serdecznie ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virtual_moth Re: Powitanie! 03.03.08, 17:17 Jak to mówią - zamienił stryjek siekierkę na kijek, no ale witam Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Powitanie! 03.03.08, 17:21 Zaraz się zaczną wpisywać te , które liczyły na "awans" Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Powitanie! 03.03.08, 19:08 No ))) Wszystkie marza o tym dniami o nocami. A tylko jedna Guderianka wpadla na pomysl by sie zglosic ))) Przedziwne )))) Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Powitanie! 03.03.08, 20:29 chyba jednak nie trafiłaś tu odgórnie decyzje padają i zapraszają do administrowania Gudi, powodzenia nie dawaj się Odpowiedz Link Zgłoś
mokrasa Re: Powitanie! 03.03.08, 21:43 madziulec jak zwykle niezawodna w swoich złośliwościach. powodzenia guderianka!! Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: Powitanie! 03.03.08, 21:59 Skoro pamiętasz moje "starania" o bycie moderatorem SM, to moze przypomnisz sobie tez czym były naprawdę spowodowane? Warto odświeżyć wątek, jest dobra okazja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=63149777&a=63149777 Akcja ta (a zwłaszcza bezskutecznosć naszych działań) zniechęciła mnie to tego forum, nie mówiąc o "kandydowaniu" na moderatora. Chęci przyszły z najmniej oczekiwanej strony, czyli od madziulaca, której chciało się zagadać z administracją i dzięki której mamy podwieszone linki. Osobiście uważam, że zmiana moderatora nie ma znaczenia - forum zeszło na psy już dawno temu, między innymi przez nieudolną moderację. Warto o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
diin Re: Powitanie! 04.03.08, 06:49 virtual_moth napisała: forum zeszło na psy > już dawno temu, między innymi przez nieudolną moderację. z tymi psami to niestety się z Tobą zgodzę, ale nie uważam, że to przez moderację. Większość dziewczyn nie ma ochoty się tu udzielać przez "życzliwość" innych matek (tu przykład: madziulec i kilka innych) Gudi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Powitanie! 07.03.08, 07:03 diin napisała: > virtual_moth napisała: > > forum zeszło na psy > > już dawno temu, między innymi przez nieudolną moderację. > > z tymi psami to niestety się z Tobą zgodzę, ale nie uważam, że to > przez moderację. Większość dziewczyn nie ma ochoty się tu udzielać > przez "życzliwość" innych matek (tu przykład: madziulec i kilka > innych) > > > Gudi powodzenia > masz racje. dobrze ze sa ine fora dla samych mam. gudi powdzenia Odpowiedz Link Zgłoś