lolabi 15.12.08, 12:48 cześć Dziewczyny! Orientujecie się jakie są koszty komornika w przypadku ściągania zaległych alimentów od eksa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_i_dzieci Re: koszty komornika 15.12.08, 13:18 Dla Ciebie żadne z tego co wiem. Komornik ściąga z faceta nieco więcej (nie wiem ile) na pokrycie kosztów ściągania -- Nasze bliźniaki mają... Mamy nowe zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: koszty komornika 16.12.08, 15:04 laski, a mi komornik potrącał z alimentów i suma sumarum dostawałam mniej niż zasądzone. Czy powinnam zwrócić się do komornika o dalszą egzekucję? Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: koszty komornika 16.12.08, 15:36 może nie tyle że ci potrącał tylko więcej ściągnąć nie mógł? Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: koszty komornika 16.12.08, 22:42 > laski, a mi komornik potrącał z alimentów i suma sumarum dostawałam > mniej niż zasądzone. Czy powinnam zwrócić się do komornika o dalszą > egzekucję? yak, powinnaś nadal domagać się egzekucji bo TY nie dostałaś tyle, ile winno być. Komornikowi nie udało się widąc sciągnąc dłużnej kwoty PLUS prowizja, więc prowizję wziął z tego co dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: koszty komornika IP: *.play-internet.pl 31.12.16, 15:24 ok 15% ale gdy sciagnie mniej niz jest zasadzone to dostaniesz to mniej minus 15% ja mam taki przypadek z moja ex Odpowiedz Link Zgłoś