martina.15 05.02.09, 15:09 co sie przyda na I spotkanie z komornikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: komornik 05.02.09, 15:27 Zalezy w jakim celu idziesz. Jesli to spotkanie walentynkowe... to moze wczesniej dobrze pojsc do fryzjera? Moze ladnei sie yumalowac, jaks fajnie ubrac? Przyda sie wlasnie jakis makijaz, podkreslenie urody, odrobina perfum, moze feromony??? Sorki, walentynki nadchodza Komercja Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: komornik 07.02.09, 10:21 fajnie się ubierać i podkreślać urodę to warto zawsze, a nie tylko na spotkanie z facetem Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: komornik 07.02.09, 23:23 omg, czasami pustosc uszami wychodzi... to nie ja mam przyniesc pieniadze, ja sie musze o nie upomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: komornik 07.02.09, 23:27 No widzisz Tak prosto jest "zle" wywnioskowac lub udzielic odpowiedzi na zle postawione pytanie. Zapytalas co sie przyda na spotkanie pierwsze z komornikiem. MOgac byc wredna moglam napisac, ze srodki zapobiegajace ciaze . A jak idziesz do komornika zlozyc sadowy wyrok i chcac odzyskac pieniadze to zadaj wlasciwie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: komornik 08.02.09, 00:28 jakas ty jedwabiscie niedomyslna... a ja myslalam ze faceci sa prosci itd... jakbym miala sie pytac o randke to napisalabym jak sie ubrac na spotkanie z facetem, mezczyzna... no chyba ze ty sie umawiasz z kims bo wykonuje konkretny zawod, to juz nie moja sprawa. nie jestescie zdolne do odpowiedzi- sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: komornik 08.02.09, 02:07 a) zadawaj dokładniej pytania b) jak nie wiesz to najprościej zadzwonić do komornika Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: komornik 08.02.09, 00:52 wyrok rozwodowy lub przyznający alimnety opatrzony klauzulą natychmiatowej wykonalnosci. Bez tego komornik palcem nie kiwnie. Odpowiedz Link Zgłoś