1085stokrotka 15.10.09, 13:23 Mam pytanko do mam używających pampersów huggies rozmiar od 3- 6kg,czy te pampersy mają w środku wkładke umożliwiającą wsiąkanie luźnych kupek tak jak w przypadku pampersa rozmiar 1 i heppy belli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo_kozak Re: pampersy huggies 15.10.09, 13:55 chodzi o pampersy czy o huggies? bo to dwie rozne firmy. idac Twoim tokiem mogłabym napisac garnier l'oreal Odpowiedz Link Zgłoś
yoanm Re: pampersy huggies 15.10.09, 14:39 hehe pewnie chodziło o pieluchy huggies a dużo ludzi na pieluszki wszelkiego rodzaju mówi pampersy ;D a na pytanie nie odpowiem bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
an-nie Re: pampersy huggies 15.10.09, 15:37 Tyle tylko, że garnier to marka l'oreala Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl albo pampersy albo huggies (dygresja) 15.10.09, 22:27 piszac "pampersy huggies" w pewnym sensie obrazasz obu poducentow. Bo to jest najpowazniejsza konkurencja na rynku w dziedzinie pieluch jednorazowych. Tak samo jak padam ze smiechu na widok napisu "pampersy" na bazarku, sprzedawane na sztuki jakies ruskie badziewie. akurat garnier loreal nie ma bledu. Loreal jest koncernem kosmetycznym. A Garnier to jedna z jego marek. Odpowiedz Link Zgłoś
1085stokrotka Re: pampersy huggies 15.10.09, 14:59 chodzi mi o pieluszki huggies, czy pochłaniają luźne kupki jak firmy pampers i bella Odpowiedz Link Zgłoś
lusilda13 Re: pampersy huggies 15.10.09, 15:25 Chyba chodzi tobie o huggiesy classic one sa od 3-6 kg zakladam je mojej corci bardzo sobie je chwale swietnie sie srawdzaja w uzytkowniu takze jesli chodzi o luzne kupki swietnie wchlaniaja Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: pampersy huggies 16.10.09, 07:47 Zalezy jak luźne. I jak duże. średniej wielkości pochłaniają. Porządnego wypróżnienia niekoniecznie. No i zależy jak szybko zmieniasz tą pieluszkę. Natomiast świetnie wytruwają sporą dawkę moczu. Osobiście je uzywam i nie narzekam, wręcz jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mloda0242 Re: pampersy huggies 16.10.09, 10:42 u nas od samych narodzin sprawdzją się doskonale, nigdy nic nie wycieka i nic nie przemaka, trzymają luźne kupki; Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_wiktor Re: pampersy huggies 16.10.09, 11:51 Ja też używam huggisów dla mojego szkraba i też jestem zadowolona. Początkowo używałam pampersów i miał dupkę odparzoną a po huggisach nic się nie dzieje. A swoja drogą nie wiem czy to forum poprawiania ludzi czy doradzania. Co to za problem że pisze pampersy huggisa tak się przyjęło że pieluszki to pampersy i tak się używa i nie wiem czy to tak strasznie istotny błąd żeby robić takie hallo! Odpowiedz Link Zgłoś