marrea11 16.10.09, 13:24 prosze o sprawdzone pieluchy dla malucha wazacego 8 kg, slyszalam,ze tesco i biedronka ponoc maja takowe, ale ktore to sa, a moze jakies inne, dzieki bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty842 tesco 16.10.09, 13:40 Fioletowe pieluchy z tesco są rewelacyjne (FIOLETOWE,nie granatowe- bo jeszcze takie są). Kiedyś kupowałam DADA z biedronki ale odkąd je ulepszyli (zamiast gumki na pleckach dali rozciągliwe boki) zrezygnowałam z nich.Te poprzednie fajnie przylegały do ciałka a te nowe odstają na plecach a mały miał boderka obtarte z tych bocznych rzepów. Swego czasu wypróbowałam prawie wszystkie marki pieluch (miałam problem z przeciekającymi pampersami) i naprawdę nie ma zbyt wielkiej różnicy.Powiedziałabym nawet że najgorzej wypadły huggisy. Odpowiedz Link Zgłoś
symbolica Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 13:42 Moim zdaniem wcale nie wychodzą jakoś tanio te tescowe czy biedronkowe, choć jakościowo dobre.. Ja używam huggiesów premium (fajne promocje ma często gęsto Auchan - teraz rozm 4 wyszedł mi mnie 50 gr za sztukę-tak nalezy przeliczać (paczka kosztowała 35zł za 70 szt, rozm 3 pewnie ma więcej sztuk).. Używam tez kauflandowych Wickies Komfort Premium (56szt rozm3, 50 rozm 4, rozm 5 ?) kosztują zawsze 25 zł a jakościowo super, bardzo chłonne i fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 13:42 Tesco fioletowe, dada z biedronki. Huggiesy premium w promocji po 35 złotych za mega paczkę w auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
gygus12-16 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 13:49 Cześć! ja kupuje wbiedronce FITTI 64 szt za 24,99 i musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 14:20 Tesco fioletowe(ale FIOLETOWE nie żadne inne) są bardzo dobre chociaż troszkę sztywne.Ja kupuję w internecie na www.higieco.pl są świetne.Wychodzą bardzo tanio od 35 gr za sztukę.Ja już kupuję 12-25kg i płacę jakieś 50gr.Dostawa w ciagu dwóch dni,kurierem do domu.Zadnych opłat za przesyłkę.Polecam,bo jak dałam na próbę kuzynce to kazała mi zamówić i dla niej.I teraz zamawiam bratowej,szwagierce,kuzynce i koleżance i koleżanki kuzynce Są tak między pampersami a huggisami,jeśli chodzi o jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
rybaa25 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 18:41 dada w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldaes Re: lidl 16.10.09, 18:45 pagaa napisała: > toujours czy jakos tak, zielono-niebieskie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekm84 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 19:22 Toujours z Lidla, polecam, dla mnie takie same jak Huggies, tylko że one uczuliły małą. Odpowiedz Link Zgłoś
arina26 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 19:48 Toujours z lidla. My teraz uzywamy czerwonych. Masz (prawie) 25 zł za 50 sztuk, przeszłyśmy na nie, a wczesniej używałyśmy Huggisów. Pampersów nie uzywamy bo ten zielony wkład uczulił małą. Jedziemy juz z 4 opakowaniem Lidlowych pieluch i jeszcze nie bylo żadnego odparzenia-czyli jest nieźle. Swoją drogą, żałuję że wczesniej ich nie wypróbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 20:19 Najbardziej lubię toujours z lidla i fioletowe tesco. Dada biedronkowa też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.34 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 20:24 Tesco fioletowe od początku ich używamy Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1602 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 21:04 Zdecydowanie Tesco fioletowe.Pampersom (czyli wg mnie-najlepszym na rynku ale z wyższej półki cenowej) ustępują tylko tym,że są odrobinę twardsze "po wypełnieniu" Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.46 Re: poleccie pieluchy niedrogie i dobre 16.10.09, 21:06 Z biedronki pieluchy 'dada" a osobiście bardzo polecam ok 30zł paczka Odpowiedz Link Zgłoś