kubanika1 23.03.10, 16:53 Wiekowe -ok, rozumiem, ma to sens na niemowlecym forum, ale po co obwieszczac swiatu ilosc zebow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 23.03.10, 16:58 zablokuj. Będziesz zdrowsza Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 10:34 miska_malcova napisała: > zablokuj Ale kogo? Te, ktore maja glupawe suwczki? Bo to jakies 3/4 tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 11:11 wilma.flintstone napisała: > miska_malcova napisała: > > > zablokuj > > Ale kogo? Te, ktore maja glupawe suwczki? Bo to jakies 3/4 tego > forum... nie kogo, ale co Suwaczki się blokuje w Firefoxie. Proste. Ja nie widzę żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 11:21 miska_malcova napisała: >Suwaczki się blokuje w Firefoxie. Pod warunkiem, ze sie go uzywa i lubi. Ja - ani jedno ani drugie. >Ja nie widzę żadnych. Rozwiazanie niezle, aczkolwiek tracisz sporo cennych okazji do obserwacji folklorystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 11:44 wilma.flintstone napisała: > miska_malcova napisała: > > >Suwaczki się blokuje w Firefoxie. > > > Pod warunkiem, ze sie go uzywa i lubi. Ja - ani jedno ani drugie. to pozostaje je podziwiać > > Rozwiazanie niezle, aczkolwiek tracisz sporo cennych okazji do > obserwacji folklorystycznych och dziękuję, jakoś przeżyję bez nich Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 15:01 wilma zlotko moje podaj przepis jak zablokowac to dziadostwo? dzieku bogu uzywam firefoxa Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 16:13 deela napisała: > wilma zlotko moje > podaj przepis jak zablokowac to dziadostwo? > dzieku bogu uzywam firefoxa no wilma właśnie nie używa firefoxa ściągnij adblocka i zainstaluj Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 16:37 taaaaaaaaaa tylko ze ja mam winde 7 64 bit adblock nie bangla Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 22:52 jednak dziala! boze jaka jestem szczesliwa chyba poprzednio cos sie syplo przy instalacji jes jest jes nigdy wiecej obcych dzieciowych paszczy w liczbie 9 na 10 postow! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 23:07 jeszcze będziesz do nich tęsknić Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 30.03.10, 02:15 ołwer maj ded badi Odpowiedz Link Zgłoś
karcians Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 23.03.10, 17:07 a co Cię to obchodzi? każdy wstawia to co chce... drażni Cię to? nie zwracaj uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 12:40 karcians napisała: > a co Cię to obchodzi? każdy wstawia to co chce... pod warunkiem, że nie łamie regulaminu (netykiety) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 23.03.10, 17:35 kubanika1 napisała: > Wiekowe -ok, rozumiem, ma to sens na niemowlecym forum, ale po co obwieszczac > swiatu ilosc zebow? Niejedna mama z chęcią by zamieściła skład kupy dzidzi swojej- gdyby mogla. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 12:51 18_lipcowa1 napisała: > Niejedna mama z chęcią by zamieściła skład kupy dzidzi swojej- >gdyby mogla. No ba, np. "To juz 2 dni, 8 godzin i 12 miut odkad Adas cierpi na zaparcie". Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 16:13 wilma.flintstone napisała: > No ba, np. "To juz 2 dni, 8 godzin i 12 miut odkad Adas cierpi na > zaparcie". złośliwe babiszony Odpowiedz Link Zgłoś
justyska775577 Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 09:44 hehehe masakra Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: Po co wstawiacie te głupawe zebowe suwaczki? 29.03.10, 10:09 Tez mi problem.Jest takie cos jak "ustawienia" i tam sobie mozesz podziałac Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Dodam, że 29.03.10, 11:40 te zębowe są większe niż 4 wersy, więc niektóre emamy niech się nie zdziwią, jak im posty "poznikają". Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: Dodam, że 29.03.10, 16:57 A ja chcę nagrodę za brak suwaczków i niezaśmiecanie forum Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Dodam, że do tych zębowych dodawane są 29.03.10, 20:55 suwaczki z cyklu ile lat jesteśmy małżeństwem albo za ile będziemy małżeństwem. Jedo,drugie i trzecie mnie guzik obchodzą mówiąc bardzo delikatnie Dla mnie są bleeeeee......,brrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Dodam, że do tych zębowych dodawane są 29.03.10, 22:38 dla mnie to objaw odpowiednio: narzeczenskiego zgabczenia mozgu malzenskiego zgabczenia mozgu dzieciowego zgabczenia mozgu oczywiscie kto jak kto ale ty malgosiek wiesz ze istnieje jeszcze posrednie: ciazowe zgabczenie mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Dodam, że do tych zębowych dodawane są 30.03.10, 08:16 deela napisała: > ciazowe zgabczenie mozgu No, i przedciazowe, przejawiajace sie suwaczkami o tresci: "Staramy sie juz x dni, y godzin i z minut" oraz, moj faworyt (aczkolwiek nieczesto w sumie spotykany): "Za x dni, y godzin i z minut bede miala owulacje". Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Dodam, że do tych zębowych dodawane są 30.03.10, 16:39 zartujesz???? nigdy nie bylam na forach przedciazowych bo ja zachodze od strzalu niemalze dobrze ze mnie to ominelo:o Odpowiedz Link Zgłoś
gumi02 Re:wilma.flintstone 30.03.10, 21:48 możesz zdradzić jak robisz tego padającego na buźkę kogoś,jestem w tym zielona Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re:wilma.flintstone 30.03.10, 23:30 wklajasz jako obrazek ten adres emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif Odpowiedz Link Zgłoś