duffy11 26.03.10, 23:03 Ile par rajstop zakladacie dzieciom. Ja jesli jest 15-20 stopni-2 pary, 10-15 -3, 5-10- 4 itd. myslicie , ze to wystarcza czy powinnam cos dorzucic?? Rajstopy na przyklad??## Booo hoooo: RAAAAJSTOOOOPYYYYY...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 26.03.10, 23:10 Ja jesli jest 15-20 stopni-2 pary, > 10-15 -3, 5-10- 4 itd. myslicie , ze to wystarcza czy powinnam cos dorzucic?? Ja zakładam 2 pary + cieplutkie spodniusie jak jest 15-20 stopni. Niech se matki chojraczki mówią co chcą, dzidzia jest dzidzią i pewnie jest zimno. Do tego ma kocyk ale cieniusi, płachtę na spacerówce i 2 czapeczki. Wiosenny wiaterek bywa przecież zdradliwy na uszu dzidzi. Jak jest 10-15 to dokładam jeszcze 2 pary rajstopek ( razem ma 4), bo wiadomo jak to bywa z pogoda, a 10 st dla takiej dzidzi to jak - 20 dla nas. Nie widze by była przegrzana, współczuję tym dzieciom wyziębianym co to mają tylko 2 pary rajstopek na sobie. Jak jest poniżej 10 to nie wychodzę z dzidzią na dwór bo nie ma takiej ciepłej czapki ani tak grubych rajtuz, jeszcze nikt takich nie wymyślil. Ale za to w domku siedzimy i ma na sobie 2 pary rajtuzek i spodenki- wiadomo jak to od kafelków ciągnie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 10:36 > Ja zakładam 2 pary + cieplutkie spodniusie jak jest 15-20 stopni. przy 20 stopniach???? 2 pary rajtop i spodnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 12:30 > > przy 20 stopniach???? 2 pary rajtop i spodnie??? Tak i plandeka + kocyk jak zawieje wiosenny wiaterek. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 13:41 mam tylko cicha nadzieje, ze zartujesz... > > > > > przy 20 stopniach???? 2 pary rajtop i spodnie??? > > > Tak i plandeka + kocyk jak zawieje wiosenny wiaterek. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 14:04 i jeszcze pewnie dwie czapki hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 16:08 camel_3d napisał: > mam tylko cicha nadzieje, ze zartujesz... nie, nie żartuję dzidzi musi być ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
tym08 Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 16:12 ale buciki jakies tez zakladasz? bo przeciez od stop mozna sie latwo przeziebic! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 17:06 tym08 napisała: > ale buciki jakies tez zakladasz? bo przeciez od stop mozna sie latwo > przeziebic! tak tak mam takie futrzane pod to jeszcze 3 pary skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: 18_lipcowa1....chcesz dzeicko ugotowac? 27.03.10, 18:25 Małpy z Was!! Akurat jadłam i mam teraz zapaćkany monitor Odpowiedz Link Zgłoś
magdabdg Jestem w szoku :D 29.03.10, 10:57 nigdy nie ubierałam małej 2 par rajstop, nawet bym na to nie wpadła... Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Jestem w szoku :D 29.03.10, 11:40 Jako zwolenniczka rajstop podczytuje z nudow ten trollowy watek i nie moge sie nadziwic, ze tyle osob bierze go na powaznie, albo przynajmniej ma watpliwosci co do intencji autorki!! Juz dawno nic mnie bardziej nie zdziwilo... Zaczynam nawet watpic w ludzka inteligencje Kochane mamusie: NIKT nie zaklada dziecku 4 par rajstop niezaleznie od temperatury. Czy powane odpowiedzi na post autorki mozna podczepic pod diagnoze odpieluchowego zapalenia mozgu, a moze to z niewyspania? Apeluje o wiosenne rozruszanie szarych komorek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyska775577 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 08:01 szkoda że te mamusie same się tak nie ubierają może by się przekonały jak męczą dziecko ... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 09:55 3, bo tylko tyle mam.. bieda u nas Odpowiedz Link Zgłoś
buszynska Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 10:05 Jeny jakie Wy niektore poprawne politycznie jestescie. Moze byscie zalozyly kolko wzajemnej adroacji, osobne forum jakies czy cos. ..albo zmien dilera kolezanko......... a moze jakies oddzily legitymujace i sprawdzajace jak dziecko jest ubrane z mozliwoscia wlepienia mandatu??? Mnie tez to troche irytuje jak widze opatulone dziecko ale trzymam jezyk w gebie bo to nie moja sprawa jak mama ubiera dziecko swoje Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 10:24 > Mnie tez to troche irytuje jak widze opatulone dziecko ale trzymam > jezyk w gebie bo to nie moja sprawa jak mama ubiera dziecko swoje Nawet jesli to się ociera o znęcanie? Bo to wg mnie jest znęcanie. Odpowiedz Link Zgłoś
buszynska Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 10:56 Nawet jesli to się ociera o znęcanie? Bo to wg mnie jest znęcanie. Lipcowo wydaje mi sie, ze znecanie jest wtedy kiedy rodzic spuszcza wp....al dziecku codziennie o 17ej tuz za Twoja sciana, kiedy zamiast dziecku dac na bulke rodzic kupuje kolejna flache denaturatu, kiedy dziecko musi wyjsc na ulice i zebrac, zeby bylo na kolejna dzialke. W przypadku rajstop matka w najgorszym wypadku bedzie miala chorowite dziecko w wyzej opisanych dzieci beda mialy zorana psyche na cale zycie ( a czasami tylko na czes dopoki nie zostanie np. zakatowane na smierc) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 12:31 > Lipcowo wydaje mi sie, ze znecanie jest wtedy kiedy rodzic spuszcza > wp....al dziecku codziennie o 17ej tuz za Twoja sciana, kiedy > zamiast dziecku dac na bulke rodzic kupuje kolejna flache > denaturatu, kiedy dziecko musi wyjsc na ulice i zebrac, zeby bylo na > kolejna dzialke. Ubueranie dziecka w bety, kombinezonym, czapy i inne takie rzeczy przy takiej pogodzie jak wczoraj to jest znęcanie się. Ubierz się tak i posiedź na dworzu, zobaczymy jak będziesz sie czuła. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 16:09 18_lipcowa1 napisała: > Ubierz się tak i posiedź na dworzu lipcowa a co to to dworzu? U Ciebie na wsi tak się mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
bubcia75 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 11:45 Znęcanie to jest wtedy, gdy niemowlę ma w sypiani zimą 13-15 stopni, zamiast zalecanych przez pediatrów 19-20 stopni (coniektóre mamusie z forum tak wyziębiają dzieci w domu). Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 12:33 bubcia75 napisała: > Znęcanie to jest wtedy, gdy niemowlę ma w sypiani zimą 13-15 stopni, > zamiast zalecanych przez pediatrów 19-20 stopni (coniektóre mamusie > z forum tak wyziębiają dzieci w domu). Moje dziecko tyle miało w nocy. 15-16. Spało z nami, było nam ciepło. Nie jest to ani znęcanie, ani wyziębianie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bubcia75 Re: Ile par rajstop?? 30.03.10, 23:12 18_lipcowa1 napisała: > bubcia75 napisała: > > > Znęcanie to jest wtedy, gdy niemowlę ma w sypiani zimą 13-15 > stopni, > > zamiast zalecanych przez pediatrów 19-20 stopni (coniektóre > mamusie > > z forum tak wyziębiają dzieci w domu). > > > > Moje dziecko tyle miało w nocy. 15-16. Spało z nami, było nam > ciepło. Nie jest to ani znęcanie, ani wyziębianie dziecka. Wiem, że Twoje dziecko śpi w takim zimnie. To była aluzja do Ciebie Widzę, że wychwyciłaś. Dobra jesteś Kiedyś czytałam Twojego posta i utkiwła mi w pamięci Twoja wypowiedź o tym, w jakich warunkach Twoje dziecko sypia. Do tej pory nie mogę tego pojąć, jak można niemowlaka tak wyziębiać. To, że dziecko z Wami spało, to też nie argument - rozumiem, że Wasze oddechy miały je ogrzać? Wam pewnie było ciepło, ciekawe, czy dziecku też było ciepło i przyjemnie. Ono się nie może poskarżyć, ale jak zacznie mówić, to dopiero Wam wygarnie Odpowiedz Link Zgłoś
path04 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 16:38 U nas też bywało w nocy 15 stopni. Wieczorem było 19-20 stopni, ale w nocy temperatura spadała do 15-16 i wcale moje dziecko nie było wyziębione, więc nie przesadzajmy. Nie znęcałam się nad swoim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????????????? 27.03.10, 10:35 > Ile par rajstop zakladacie dzieciom. Ja jesli jest 15-20 stopni-2 pary, > 10-15 -3, 5-10- 4 itd. myslicie , ze to wystarcza czy powinnam cos dorzucic?? > Rajstopy na przyklad??## Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 10:39 1 para rajstop i spodnie ogrodniczki jeansowe. Nie przykrywam niczym bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta25.2 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 11:03 Wydaje mi się, że ostatnio forum to polega tylko na tym, aby licytować się, która mama robi lepiej, która jest lepsza, bo nie ubiera rajstop itp. A przecież powinnyśmy sobie pomagać, a nie się przemądrzać która robi lepiej. Każda z nas robi tak jak podpowiada jej serce, bo kocha swoje dziecko najbardziej na świecie, a jeśli prosimy o radę lub pomoc to raczej po to aby ją uzyskać, a nie przeczytać słowa krytyki jak to zwykle czyni lipcowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 11:08 To Ty nie wiesz ze lipcowa jest idealna matka ktora wie wszystko najlepiej hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
meggi502 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 11:31 camel zartuja sobie i karmią trolla, a Ty się najesz nabrać faktycznie za dziecko w rajtuzach powinni chłostać co najmniej, bo to przecież znęcanie się nad dzieckiem i trauma na całe życie.dobrze, że nie przejdzie nowa ustawa o zabieraniu dzieci na podstawie donosów, bo już widzę komisje śledcze ds/molestowania i gnębienia dzieci rajstopami haha może by tak spalić wszelakie fabryki zajmujące sie tym całym złem? napisać petycje, przecież w KUPIE siła haha, uśmiałam się z rana przynajmniej czytając wasze bzdurne wypowiedzi oj baby baby Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta25.2 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:43 ja to też szczerze mówiąc ten wątek zrozumiałam jak ubaw z lipcowej, ale potem kobitki pisały tak poważnie, że się nie wypowiadałam Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 12:35 magdakingaklara napisała: > To Ty nie wiesz ze lipcowa jest idealna matka ktora wie wszystko > najlepiej hehehehe Oczywiście, ze jestem idealna i wiem wszystko najlepiej. A co ? Masz jakiś kompleks? Niskie poczucie własnej wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 12:42 ja nie mam ale Ty widocznie masz kompleksy skoro tak sie wychwalasz heheeh Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:57 magdakingaklara napisała: > ja nie mam ale Ty widocznie masz kompleksy skoro tak sie wychwalasz > heheeh od kiedy zakompleksiony człowiek sie wychwala? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta25.2 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 16:15 żeby sobie samemu udowodnić jaki jest we wszystkim najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 17:07 kobieta25.2 napisała: > żeby sobie samemu udowodnić jaki jest we wszystkim najlepszy serio???????wow! aleś mi dogadała. bystrzak z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 18:15 zeby podnies swoja własne ego Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 22:43 magdakingaklara napisała: > zeby podnies swoja własne ego ego nie mozna podnosić nie używaj słów których nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 12:34 > Wydaje mi się, że ostatnio forum to polega tylko na tym, aby licytować się, > która mama robi lepiej, która jest lepsza, bo nie ubiera rajstop itp. I tak ja jestem najlepsza. A przecie > ż > powinnyśmy sobie pomagać, a nie się przemądrzać która robi lepiej. Wolę pomóc przegrzewanemu dziecku niż jego głupiej matce. a jeśli prosimy o radę lub pomoc to raczej po to aby ją uzyskać, a nie > przeczytać słowa krytyki jak to zwykle czyni lipcowa. Zwykle? Poczytaj sobie niuniusiu forum jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 12:44 boże mój-w głupocie wypowiedzi przeszłaś dziś samą siebie..gdybym była tobą to napisałabym-sikłam! ale jako,że na szczęście jesteś daleko w tyle za mną to napiszę-zamilknij już i nie kompromituj się więcej..naprawdę aż cię szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:58 lukrecja34 napisała: > boże mój-w głupocie wypowiedzi przeszłaś dziś samą siebie..gdybym była tobą to > napisałabym-sikłam! ale jako,że na szczęście jesteś daleko w tyle za mną to > napiszę-zamilknij już i nie kompromituj się więcej..naprawdę aż cię szkoda. bawi mnie to jak reagujecie na prowokacje jak kwoki by zadziobały Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 07:48 ja nie reaguję na prowokację-reaguję na twoje co durniejsze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 20:57 lukrecja34 napisała: > ja nie reaguję na prowokację-reaguję na twoje co durniejsze wypowiedzi ] hahahahaa a to dobre Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta25.2 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:45 Gówna prawda, że jesteś najlepsza, każda z nas jest najlepsza i biedny jest ten Twój mąż jak go też tak wychładzasz jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:58 kobieta25.2 napisała: > Gówna prawda, że jesteś najlepsza, każda z nas jest najlepsza i biedny jest ten > Twój mąż jak go też tak wychładzasz jak dziecko och jeju jak łatwo was sprowokowac Odpowiedz Link Zgłoś
lulu2.0 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 11:43 Ja chyba czegoś nie kumam ty piszesz o minusowej czy plusowej temperaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
mamati3 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 13:11 Oszalałaś kobieto! Chcesz dzieciaka wyziębić! Jak nie dołożysz jeszcze jednej pary rajstop to zapalenie płuc murowane! A w ogóle to tą sprawą powinna się zająć jakaś opieka społeczna albo najlepiej policja. Toż to celowe narażanie dziecia na utratę zdrowia a nawet życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowal-esia Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 13:20 Jedna para zawsze. A da się dziecku 4 pary założyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
buszynska Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 13:29 Ludzie Lipcowo ma dzis z gooooooooorszy dzien, normalnie z Tym osobnikiem nie da sie dyskutowac. Ona chce zbawiac swiat tylko intelektu brak ). Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:59 buszynska napisała: > > Ludzie Lipcowo ma dzis z gooooooooorszy dzien, normalnie z Tym > osobnikiem nie da sie dyskutowac. > Ona chce zbawiac swiat tylko intelektu brak ). y o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 13:41 > A da się dziecku 4 pary założyć?? musisz zakladac te wieksze na mneijsze... a na koniec kalesony dziadka i juz jest cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
kowal-esia Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 21:36 camel_3d napisał: > > A da się dziecku 4 pary założyć?? > > musisz zakladac te wieksze na mneijsze... a na koniec kalesony dziadka i juz > jest cieplutko > > Odpowiedz Link Zgłoś
noneczka1983 Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:45 Ale wy dziewczyny jestescie naiwne tu sobie duffy11 jaja robi a wy łykacie i jeszce jaki tu się zamęt na tym forum zrobił, prawie do rekoczynów dochodzi hehe...matki jakie oburzone...wiecej luzu dziewczynki i poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 15:59 oj dziewczyny, taka tania prowokacja, a Wy już stan przedzawałowy macie Odpowiedz Link Zgłoś
pani1kara Re: Ile par rajstop?? 27.03.10, 19:22 że też Wam czasu nie szkoda na takie pierdoły jak Bozię kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
buszynska Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 08:55 że też Wam czasu nie szkoda na takie pierdoły jak Bozię kocham... Swiete slowa czuje sie pokalana rozmowa z Lipcowo, rzeczywiscie chyba mnie wiosenny wiaterek zamroczyl...., zeby z ta kobieta polemizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
irm1nka o co chodzi z ta lipcowa...? 28.03.10, 09:48 Wchodze na forum od jakiegos czasu, czytam ciekawe watki dotyczace maluszkow i co rusz jakas chora polemika tzw. gwiazdy forum. Robi sie nieprzyjemnie, co drugi watek popsuty. Widac kobieta sfrustrowana i wyżywa sie na forum, a podobno taka zadowolona z macierzynstwa... Dziewczyny szkoda tracic czas na bezesnsowne przemawianki z prowokatorka-matka idealna za chwile pewnie oberwe jakims "blyskotliwym" postem... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 28.03.10, 11:38 > co rusz jakas chora polemika tzw. gwiazdy forum to jej teraz przysłodziłaś. będzie Cie za darmo jechać przez miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
irm1nka Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 28.03.10, 15:04 To ladnie sie wkopalam lepiej nie bede zadawac pytan na forum, bo dolacze do tłumu innych przesladowanych może jednak Doda forum edziecko mi odpusciD Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 29.03.10, 08:18 Ehhh...lipcowa lipcowa...temat rzeka.Jest bo jest,jak juz gdzies pisalam trzeba ja traktowac z przymrózeniem oka.Widze,ze bardzo "jara" ją to forum.W wielu wątkach dominuja jej posty.Mam wrażenie,ze sama sie nakręca.Nie wiem o co chodzi z tą dziewczyną,ale powiem Wam szczerze,ze czasami wątpie ze ma dziecko. I ze jej osoba to jedna wielka ściema(ot takie moje wrażenie). To cale forum "Niemowle" jest dosc specyficzne.Zastananwia mnie skad w młodych matkach tyle jadu i złosci... Co do lipcowej to nie cenie jej zdania w zadnej kwestii,bo dla mnie jest to bardzo ordynarna osoba,"wyżywająca sie" w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 29.03.10, 09:04 Och jeju, urzekł mnie twój post, chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 29.03.10, 09:35 18_lipcowa1 napisała: > Och jeju, urzekł mnie twój post, chlip chlip Tak myślałam Ty też mnie urzekasz <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 29.03.10, 09:44 > Tak myślałam Ty też mnie urzekasz <lol> jejciu jaki bystrzak z ciebie ciudnie Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: o co chodzi z ta lipcowa...? 29.03.10, 11:49 > Co do lipcowej to nie cenie jej zdania w zadnej kwestii,bo dla mnie jest to bar > dzo ordynarna osoba,"wyżywająca sie" w internecie. A pomyśl, jakbyś ty za chlebem musiała uciekać na wyspy ale i tam sie nie dało to do polszy wrócić. Roboty niet i w 15 stopniach siedzieć w domu. Ogrzewa się laska na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 10:15 Czy ktos mi moze powiedziec, co takiego zlego jest w rajstopach, ze sie tyle matek na nie uwzielo (abstrahujac od prowokacji tego watku)? Moim zdaniem rajstopy sa duzo wygodniejsze, niz spodenki i moja corka chodzi w nich codziennie (dla tych, co nie lapia od razu dodam, ze w jednej parze), spodenek ma moze ze 2 pary. Dlaczego wlasnie rajstopy sa na czarnej liscie, a nie spodnie? Moze zamiast 3 par rajstop zacznijcie wkladac 3 pary spodni? Wtedy na pewno dzidzia sie nie przegrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 10:29 ten wątek to prowokacja, więc nie ma się co rozpisywać a rajstopy to faktycznie fajny wynalazek, moje dziecię ma ich bodajże 4 pary, teraz noszone od wielkiej gali do sukienek, na codzień do bodziaka a zimą pod spodnie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
barbarka.1 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 14:36 Rajstopy...ulubiony temat lipcowej widać czuje się jak ryba w wodzie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 16:02 bo lipcowa-guru forum-nie lubi rajstop.. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_gabaja do autorki postu 28.03.10, 21:07 ten post to prowokacja, prawda?? bo jezeli nie, to mam dla Ciebie fajny pomysl: jak bedzie powiedzmy 15 stopni to zaloz sobie 3 pary rajstop,spodnie, kurtke zimowa i czapke. a jak juz wrocisz do domu po tych zalozmy 2 godzinach, to pomysl sobie ze Twoje dziecko przezywa to codziennie. kobieto,litosci...przegrzewasz. jak jest ponad 15 to naprawde wystarcza jakies spodnie w miare cieple.... Odpowiedz Link Zgłoś
karcians Re: do autorki postu 28.03.10, 21:13 zona_gabaja napisała: > ten post to prowokacja, prawda?? > > bo jezeli nie, to mam dla Ciebie fajny pomysl: jak bedzie powiedzmy 15 stopni t > o > zaloz sobie 3 pary rajstop,spodnie, kurtke zimowa i czapke. a jak juz wrocisz d > o > domu po tych zalozmy 2 godzinach, to pomysl sobie ze Twoje dziecko przezywa to > codziennie. > kobieto,litosci...przegrzewasz. jak jest ponad 15 to naprawde wystarcza jakies > spodnie w miare cieple.... oj nie! niech ubierze sie tak sama i opisze wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ile par rajstop?? 28.03.10, 22:26 Nie rozumiem- zakładasz dziecku kilka par rajstop naraz? Jedne na drugie? Moje dziecko jako niemowlak zimą (wychodziłam tak do -5, -8 stopni C) miało na sobie- body, rajstopy, spodnie+bluza/pajac, na to kombinezon. Nigdy nie wpadłabym na to, żeby założyć jej kilka par naraz, a już na pewno nie przy 15-20st... Przy takiej temp moja mała jeździła w spodenkach (15 st) lub krótkim rampersie (20st). Odpowiedz Link Zgłoś
kasik.6 Re: Ile par rajstop?? 31.03.10, 17:56 Jak chodzi o Lipcową to najwyraźniej osoba ta nosi w sobie jakąś traumę z dzieciństwa zapewne związaną z przegrzewaniem. Uraz ten tak głęboko w niej siedzi, że wątki dotyczące tego tematu palą ją żywym ogniem.polecam wizytę u specjalisty i może hipnoza pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Ile par rajstop?? 31.03.10, 18:52 plus jeszcze wizyta u urologa-ona zbyt często sika czytając to forum.. Odpowiedz Link Zgłoś