niekasia 26.05.10, 17:25 jestem przyszłą mamą chłopca, który na świat przyjść ma we wrześniu od jakiegoś czasu zerkam na forum bez udzielania się ale wiem, że mogę sporo rad od was otrzymać tak więc się ujawniam i serdecznie witam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bregula1 Re: witam :) 26.05.10, 20:39 niekasia napisała: > jestem przyszłą mamą chłopca, który na świat przyjść ma we wrześniu > od jakiegoś czasu zerkam na forum bez udzielania się ale wiem, że mogę > sporo rad od was otrzymać tak więc się ujawniam i serdecznie witam My tez witamy Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: witam :) 26.05.10, 20:50 cześć a zerkaj, bo lepiej się przyzwyczaić zawczasu do specyficznej atmosfery;P Odpowiedz Link Zgłoś
byakhee Re: witam :) 26.05.10, 21:26 pagaa napisała: > cześć a zerkaj, bo lepiej się przyzwyczaić zawczasu do specyficznej atmosf > ery;P Popieram Witaj, witaj! I powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pyska_1983 Re: witam :) 28.05.10, 11:37 pagaa napisała: > cześć a zerkaj, bo lepiej się przyzwyczaić zawczasu do specyficznej atmosf > ery;P Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: witam :) 26.05.10, 21:20 Witamy i zapraszamy Takie podczytywanie dużo daje, potem w razie czego masz już mnóstwo opinii na różne tematy "zaliczone" Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: witam :) 27.05.10, 10:30 Witamy i zyczymy wszystkiego naj w nowym etapie zycia Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: witam :) 28.05.10, 12:43 Witamy Dobra rada na poczatek: wszystkie watki na wszystkie tematy juz byly, wiec zanim zalozysz nowy, uzyj wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś