tyska1_3 08.06.11, 07:12 Koleżanka zaprosiła mnie na przyjęcie urodzinowe do swojego synka z okazji roczku. Zastanawiam się jaki prezent kupić małemu, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: Prezent na roczek 08.06.11, 08:44 Nie chcę być niegrzeczna - ale za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Prezent na roczek 08.06.11, 10:15 Dużo jak na koleżankę z piaskownicy. Może jakiś chodzik pchacz. Taki na którym można usiąść i się odpychać. Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: Prezent na roczek 08.06.11, 08:56 Najlepiej zapytaj koleżankę, co by chciała dla dziecka. Jeśli nie da ci konkretnej odpowiedzi, to wybór zabawek jest tak duży, że trudno coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wariamiktoria Re: Prezent na roczek 08.06.11, 09:20 forum.gazeta.pl/forum/w,572,122650081,122650081,prezent_na_roczek_dla_dziecka__ktore_wszystko_ma_.html forum.gazeta.pl/forum/w,572,108885659,108885659,Pochwalcie_sie__Prezenty_na_roczek__.html forum.gazeta.pl/forum/w,572,108250620,108250620,jaki_prezent_na_roczek__.html Wyszukiwarka nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska1_3 do wariamiktoria 08.06.11, 09:35 wariamiktoria napisała: > Wyszukiwarka nie gryzie. Tak owszem zdaje sobie z tego sprawę, ale jak tamte tematy mnie nie satysfakcjonują to mam prawo założyć własny wątek, nieprawda? Poza tym darujmy sobie takie złośliwe komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
wariamiktoria Re: do wariamiktoria 08.06.11, 12:50 Tak na serio uważasz, że stwierdzenie "wyszukiwarka nie gryzie" za złośliwy komentarz? I jasne, zakładaj sobie wątki ale na początku łaskawie podaj jak najwięcej informacji abyśmy mogły pomóc. Jak właśnie kwota, którą możesz przeznaczyć. Jakie dziecko ma zabawki. Ile jeszcze osób będzie coś kupować i czy może wiesz co. Możesz napisać, że sprawdziłaś w wyszukiwarce ale za mało odpowiedzi tam znalazłaś więc nie interesują cię z wcześniej wymienionych: 1. 2. 3. Poza tym co za problem zapytać koleżankę z piaskownicy co planują kupić dziecku na roczek albo co zaproponowali znajomym? Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: Prezent na roczek 08.06.11, 09:22 Koleżanka na tyle bliska, że się mniej więcej orientujesz, co dziecko ma, co umie czy strzelasz całkiem w ciemno? Jak całkiem w ciemno i ekonomicznie, to jakąś zabawkę do pchania na kijku, taką klekoczącą czy dzwoniącą. Jeśli dziecko jeszcze nie chodzi, to i tak niedługo będzie, jeśli ma już jakąś zabawkę tego typu, to i tak nie zaszkodzi mieć dwie. Nadal z tanich i symbolicznych - paczkę balonów i pompkę do nich. Moja roczniaczka jest ostatnio zachwycona swoją kierownicą na wózek - niecałe 50zł merlin.pl/Szkola-Bezpiecznej-Jazdy-interaktywna-kierownica/browse/product/206,910694.html Koszulkę na rozmiar pi razy oko pewnie 86 albo 92 (w razie wątpliwości - większą) - dzieci tak się brudzą, że koszulek nigdy za wiele. Z droższych zabawek - Fisher Price, seria Laugh & Learn, tu jest tylko taki problem, że to popularne zabawki i może się okazać, że trafisz w coś, co już ma. Pozdrawiam i najlepsze życzenia dla maluszka! Odpowiedz Link Zgłoś
tyska1_3 Re: Prezent na roczek 08.06.11, 09:38 Problem w tym że nie jest to aż tak bliska koleżanka, głównie znamy się z "piaskownicy" przy zabawie naszych dzieci, więc trochę będzie mi się głupio spytać co potrzebuje, raczej chodzi mi o taki prezent w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-kawa Re: Prezent na roczek 08.06.11, 09:57 Klocki... nawet jak ma to będzie mieć większy zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Prezent na roczek 08.06.11, 14:08 Na roczek szczeniaczek uczniaczek,garnuszek na klocuszek albo krzesełko uczydełko wszystko z fisher price. Odpowiedz Link Zgłoś