jasiektosiek
15.08.11, 12:55
Witam!
Chciałam Was prosić o poradę.Jestem mamą 7 miesięczniaka.Obecnie jesteśmy za granicą.Do Polski wracamy jutro.Dwa dni temu byłam lekko przeziębiona nie miałam gorączki ale bolały mnie mięśnie,gardło miałam katar dzis jest trochę lepiej.Rano mój mały też sie obudził ciepły oczy błyszczące zmierzyłam mu gorączkę i miał 38 podałam mu paracetamol w czopku potem poszedł spać i jak sie obudził też był ciepły i gorączka wynosi 37.6 czopek podany dwie godziny temu.Mam też wrażenie że boli go gardło bo chce pierś ale nie chce łykać ( cały czas jest na piersi)Nie mam możliwości isć do lekarza tutaj,dopiero jak wróce do Polski a będzie to w środę( jutro wyjeżdzam)Ogólnie nie jest markotny ale widać że jest niewyrażny.Mam jeszcze paracetamol w płynie w razie czego, nie wiem czy podać teraz czy czekać jak wzrośnie gorączka,czy on pomoże na bolące gardło?Boję sie żeby nie rozwinęła sie z tego jakaś poważniejsza choroba bo przed nami długa droga do domu.Teraz to już nie wiem czy ja go zaraziłam czy jak.Pogoda tutaj beznadziejna deszczowo wilgotno może go gdzieś przewiało.Sama nie wiem.Bardzo proszę o pomoc bo się denerwuję troszkę.Pozdrawiam