Dodaj do ulubionych

Oddawanie...

05.02.12, 21:20
Hmmm....wczoraj napisałam, że chętnie oddam kilka opakowań mlek, których moja córka z pewnością już nie wykorzysta. Okazało się,że post został usunięty. Czy mogę prosić o wyjaśnienie dlaczego? Chyba lepiej aby jakaś potrzebująca dzidzia skorzystała niż ma się zmarnować? Zwłaszcza,że oferuję je nieodpłatnie...

Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Oddawanie... 05.02.12, 23:00
      To jest forum dyskusyjne, a nie ogłoszeniowe, dlatego oferty są stąd usuwane.
      Na przyszłość, kiedy zechcesz zapytać o coś moderatora, zapraszam na pocztę (nick moderatora podany w czołówce + @gazeta.pl) , ew. na forum O moderacji lub forum O forum. Zasadniczo na informacje o usuniętych postach podaje się wyłącznie na priv, wyłącznie ich autorom.
      Najpierw jednak zapraszam do Netykiety i Regulaminu, w których znajdziesz odpowiedź na większość pytań.
      • finka9 Re: Oddawanie... 06.02.12, 16:12
        Myślę ,że na forum pomocne e mamy przyjęto by Twoją propozycję z wdzięcznością. smile
        • zona_mi Re: Oddawanie... 06.02.12, 18:44
          Pomocne emamy również nie są forum ogłoszeniowym (żadne z f. redakcyjnych i regionalnych), zanim ktoś zamieści tam post, proszę, by zajrzał do zasad, które tam obowiązują (w czołówce forum).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka