Dodaj do ulubionych

jak śpią Wasze dzieci w te upały?

27.07.12, 19:31
mój 2 miesięczny synek przez te choler.. upały rozregulował sobie dzień z dwóch 3 godzinnych drzemek w ciągu dnia, zmienił sobie na jedną dłuższą po godz. 13 dopiero, a dziś prawie w ogóle nie spał sad niewiem czy to przez te upały, czy coś innego; a jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • 25marzka25 Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 27.07.12, 21:16
      mój bardzo lubi spać w te upały na dworze w gondoli,ale lubi być co jakiś czas pobujany i słyszeć odgłosy że coś się wokół dzieje smile
      oczywiście jak każdy ma swoje "himery" i nie zawsze śpi w ciągu dnia
      • lalalab Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 27.07.12, 21:28
        mój ucina sobie krotsze ale czestsze drzemki...i tylko jak chłodzę pokój...paraduje cały dzień w pieluszce...tak też i śpi w nocy...tylko pod tetrą...ale i tak mam wrażenie lepiej sobie radzi z upałami niż my dorośli smile
        • mfab83.hg Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 27.07.12, 22:38
          upały dokuczają i nam - dorosłym i maluszkom.
          • wrzesniowapanienka26 Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 28.07.12, 14:47
            Moja niunia śpi różnie, choć w dzień nie mogę narzekać, nawet przy tych upałach smile
      • zona_mi 25marzka25 28.07.12, 18:26
        Proszę zmniejszyć sygnaturkę do wysokości najwyżej czterech wersów.
        • gacek-junior Re: 25marzka25 28.07.12, 22:50
          to niekoniecznie przez upały. mój jak miał 2 m-ce potrafił czasem w ogóle nie zasnąć przez cały dzień albo tylko na 10-15 min, sporadycznie zdarzały się 2-godzinne drzemki. z tego co czytałam, to dosyć częste w tym wieku, potem przechodzi
          • 25marzka25 [...] 29.07.12, 11:31
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • zona_mi 25marzka25 29.07.12, 12:19
          > co do syg na innych forach nie ma z nią problemu a tu rzadko piszę pod tym nickiem

Na forach prywatnych możesz mieć nawet pięciometrową sygnaturkę, a na redakcyjnych obowiązuje najwyżej czterowersowa, niezależnie od ilości pisanych postów.
    • 3fanta Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 29.07.12, 21:21
      Te upały to koszmar dla mojej małej.Prawie wcale nie spi.Z zaśnięciem w nocy koszmar.Dziś popadało to chłodniej jest i śpi od godziny 20 jak ta lala
    • panizalewska Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 30.07.12, 15:12
      Baaaardzo różnie.
      Przez kilka dni nasza miesięczna młodzież miała jakiś kryzys bo w dzień nie spała praktycznie w ogóle, tzn nie dała się odłożyć do wózka / naszego łóżka, już o swoim łóżeczku nie wspominając, żeby nie było płaczu za 1 minutę. A w nocy jak zwykle super, rzecz jasna z przerwami na jedzenie (2-3).
      Teraz wróciła do swojego rytmu, czyli ok 8-13 non-stop mama-mleko-pielucha-przytul-brzuszek, a popołudniu luz na 2 godziny, daje się odłożyć do łóżka, bujana w wózku zasypia bajecznie smile
      Zobaczymy na jak długo wink
      • mal-sia Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 30.07.12, 20:10
        moj malutki dopiero dzisiaj spi ładnie poprzednie dni masakra-płacz i placz.
        • aniluna Re: jak śpią Wasze dzieci w te upały? 30.07.12, 22:38
          Mam wrażenie, że synka bardzo męczą te upały i śpi przez to dłużej niż zwykle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka