pitul-inka 21.04.14, 09:50 Kupiłam Mei Tai, nosidło ergonomiczne firmy Amazonas. Czy to był dobry wybór? Dzieciak uwielbia spacery w tej chuście. W końcu możemy faktycznie spacerować bo wózek to porażka. Mały nie toleruje wózków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: nosidło 21.04.14, 12:21 Wybór dobry. A ile dziecko ma? Siedzi samodzielnie? W meitai można nosić dziecko, które nie siedzi, ale nosidło musi być bardzo dobrze dopasowane rozmiarowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pitul-inka Re: nosidło 21.04.14, 15:45 Antoś ma 9 miesięcy. Potrafi siedzieć samodzielnie, siada również sam z pozycji "na czworaka". Cieszę się że dobrze wybrałam. Teraz spacery to przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.misko-wasowska Re: nosidło 22.04.14, 11:35 Również potwierdzam wybór, miłego spacerowania Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamikka Re: nosidło 23.04.14, 14:13 Oj tak! Chusty dla dzieci to całkowicie inna jakość, zarówno dla rodzica, jak i dla malucha. Wygodniejsze i bardziej praktyczne, przynajmniej mi się tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś