mariolciac 03.09.04, 15:50 mam pytanie gdzie i za ile mozna kupic pas poporodowy? jedna z was go polecila, wiec chcialabym tez sprobowac. bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanimama Re: dziewczyny gdzie kupic pas poporodowy? 03.09.04, 15:54 Hej, pas poporodowy kupisz w dobrych aptekach , ale najpredzej w sklepie ze sprzetem medycznym badz rehabilitacyjnym. Koszt ( mojego ) 44 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: dziewczyny gdzie kupic pas poporodowy? 03.09.04, 16:26 i co sa jakies widoczne efekty noszenia tego pasa????????? Odpowiedz Link Zgłoś
werata Re: dziewczyny gdzie kupic pas poporodowy? 03.09.04, 18:05 mogę Ci sprzedać werata@gazeta.pl całkiem nowiutki Odpowiedz Link Zgłoś
nika251 Re: dziewczyny gdzie kupic pas poporodowy? 04.09.04, 04:01 Ja miałam pas poporodowy kupiłam go w sklepie medycznym za 50 zł i uważam ze wyrzuciłam pieniądz nie było żadnych efektów i szybko się cholerstwo rozciągnęło. Osobiście nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tupelo Re: dziewczyny gdzie kupic pas poporodowy? 04.09.04, 11:48 Na Allegro mozna kupic specjalne majtki poporodowe, dzialaja jak pas poporodowy. Kosztuja 29 zl + koszty przesylki. Odpowiedz Link Zgłoś