Dodaj do ulubionych

Mały terrorysta :-)

02.07.15, 21:31
Czy to normalne że 10 miesieczniak gryzie,szczypie i prawie non stop krzyczy? Syn mój stał się ostatnio dość agresywny. Nie wiemy czy to norma czy może wychodzą jakieś kolejne zaburzenia sensoryczne? Miał ktoś podobny przypadek?
Obserwuj wątek
    • angeika89 Re: Mały terrorysta :-) 02.07.15, 23:23
      Pewnie jakiś kolejny skok rozwojowy,może ząbki idą do tego. Mój ma 8,5 mies i na razie tylko gryzie ale akurat ma taką faze że wszystko musi spróbować i dziąsła swędzą dodatkowo. Pewnie minie wink

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
    • nothing.at.all Re: Mały terrorysta :-) 05.07.15, 10:59
      Dzięki odkrył nowe umiejętności i się popisuje i ćwiczy wink. Minie jak wszytsko.
      • bieniewicka Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 14:40
        Moja nie przechodziła takiej fazy, ale tak jak pisze nothing, obstawiam popisówkę wink A może w ten sposób reaguje na jakieś zmiany w Waszym życiu, jakieś przeżycia? Coś takiego ostatnio było. Czyli ma jakieś zaburzenia sensoryczne już zdiagnozowane?
        • nothing.at.all Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 15:05
          Bieniewicka gdzie ty byłaś?
          • angeika89 Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 15:08
            Właśnie miałam zapytać o to samo big_grin
            Gdzieś Ty była jak Cię nie było?

• bieniewicka Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 15:34
              Hej dziewczyny heeeeeej! kiss A tak wpadłam zobaczyć co tak jak tam, już nie wchodzę regularanie jak niegdyś, mniej czasu, trochę więcej na blogu siedzę, drugą rzecz kręcę na boku. A za 3 tygodnie do pracy...
              • kremka2014 Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 15:43
                Aga, mój teraz nauczył się obwieszczać światu głoooośno swoje niezadowolenie. O ile w dzień szybko pacyfikujemy , to w nocy ooo matkooooo...... Gryzienie pojawia się i znika co jakiś czas.
                Bieniewicka co kręcisz na boku? Wracasz na pełen etat? Masz na to wszystko siły????
              • nothing.at.all Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 16:20
                Ale my tu tęsknimy i wzdychamy i pytamy gdzie Ty.
                • bieniewicka Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 16:56
                  Oj kochane jesteście! smile
                  No więc czasu wolnego małego. Rzecz poboczna przez chwilę to był projekt nazwijmy to ubraniowy, ale na razie koncepcja odpoczywa bo mi partner się wyoutował, a sama nie pociągne. Druga sprawa to nowy fanpejdż Nina Hrabina, zaintereowane kiecuniami zapraszam wink www.facebook.com/pages/Nina-Hrabina/339952916199361?ref=hl

No ale większość czasu wolnego pochłaniała Bieniewicka ma nosa, czyli blog perfumowy. Otóz powstała koncepcja vloga, wiecie - kanału na youtubie. Wiem, że tematyka jest niszowa, pewnie nieliczne z Was w ogóle by chciały czytać recenzje perfumowe wink ale ja się jaram perfumami stąd w ogóle mój blog, a teraz pomysł żeby odpalić wersję videło. O tak o smile

Kremko, do pracy ech ech, no na pół etatu najpierw, trzy miesiące na pół, potem na cały. Ale jakoś nie widzę tego całego... Może się jakoś dogadam z firmą...
                  • kremka2014 Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 17:21
                    Ja wracam pod koniec sierpnia. Pertraktuję o 3/4, ale ponoć jakieś problemy mają. Że niby albo caly albo pól inaczej nie mogą. A my chcemy kredyt bo zabijam się o własne nogi w naszym m ...
                  • amiralka Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 17:49
                    Ja się nie jaram perfumami, ale jaram się Bieniewicką więc weź czasem wpadnij i powiedz gdzie sieciowo bywasz, biorę perfumy, kiecę, cokolwiek zapodajesz big_grin
                    • nothing.at.all Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 18:14
                      Otóż fo..ja tez ja też. Nie porzucaj nas sadchlip chlip.
                      • angeika89 Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 21:20
                        Dołączam się do dziewczyn. Zaglądaj bo bez Ciebie to nie to samo forum... Pamiętasz Bieniewicka jak mnie pocieszałaś przy ząbkowaniu mojego małego? Już mamy 6 sztuk na stanie smile
                        A mówiąc o pracy to ja chciałam od października jak mi się macierzyńskie skończy,ale u mnie system dwu zmianowy i nie wiem jak to będzie z opieką nad małym...

• bieniewicka Re: Mały terrorysta :-) 08.07.15, 22:10
                          agnieszkakaz, przepraszam że tu taką prywatę uprawiam i z dziewczynami plotkujemy!! forgiwmiiii.

angeika ło matko - 6?? To się porobiło big_grin amiralka, hahahaha bierz perfumy i bierz kiecunie big_grin big_grin big_grin

Perfumy: Bieniewicka Ma Nosa: www.bieniewicka.pl i www.facebook.com/pages/Bieniewicka-ma-nosa/526144544153722?ref=hl

Kiecunie: Nina Hrabina www.facebook.com/pages/Nina-Hrabina/339952916199361?ref=hl

Miło Was tutaj wszystkie zobaczyć smile Na pewno będę wpadać smile W ogóle to forum to kopalnia wiedzy i super towarzystwo big_grin
                          • kremka2014 Re: Mały terrorysta :-) 09.07.15, 10:18
                            Bieniewicka, czekam na opinię o perfumach Yves Rocher😊
                            • bieniewicka Re: Mały terrorysta :-) 13.07.15, 23:14
                              Kremka, chętnie chętnie! Tylko mówi szybciutko któraśne, jaka nazwa pełna smile
                              • kremka2014 Re: Mały terrorysta :-) 14.07.15, 14:07
                                Neroli YR biały zwalił mnie z nóg 😊. Chętnie poznam Twą opinię
                          • angeika89 Re: Mały terrorysta :-) 09.07.15, 23:14
                            Sorry Bieniewicka ale za każdym razem jak gdzieś widze Twojego posta to przypomina mi się "mała rumuneczka" i nie mogę powstrzymać się od śmiechu big_grin
                            A tak w ogóle to lubię Was laski i na prawdę lubię tu zaglądać. Wy takie mąder i światowe big_grin
                            Dobra,już wystarczająco posłodziłam tongue_out
                            • angeika89 Re: Mały terrorysta :-) 09.07.15, 23:15
                              Mądre
                            • bieniewicka Re: Mały terrorysta :-) 13.07.15, 23:15
                              Mała Rumuneczka do usług tongue_out big_grin
                              • angeika89 Re: Mały terrorysta :-) 13.07.15, 23:52
                                kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka