Dodaj do ulubionych

To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!!

16.09.04, 12:33
Chcialabym dowiedziec sie ile ważą i mierza wasze pociechy w wieku mojej
Natki?Co lubia jesc a czego nie..Ile maja zabkow?Jak jest u Was z usypianiem?
Ile razy śpią w dzień?Piszcie,jeśli macie do mnie jakieś pytanka z miłą
chęcią odpowiem na nie wink)
Obserwuj wątek
    • idole Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 12:41
      oj czas leci! Moje niedawno urodzone w pazdzierniku konczy roczek wink. Wazy 10
      kg przy 78 cm. Ma 7 zabkow. Jada prawie wszystko, skaza bialkowa na szczescie
      przeszla (niedawno to odkrylam wink). Czekam teraz na pierwsze kroczki, bo
      narazie raczkowanie tak sie spodobalo, ze nic go nie interesuje. Poczul troche
      wolnosci i biega na czworaka jak szalony. Chcialabym zeby juz troche chodzil,
      ale... nic na sile, doczekam sie wink
      • agnes123 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 12:49
        Moja Natka tez wazy 10 kg.i rowniez ma podobnie wzrostu,bo 79 cm.Je naprawde
        wszystko-z nami normalne obiadki,kolacje itp.Ząbkow ma 10.Pierwszy dostala jak
        miala niespelna 4-miesiace.Chodzi od 9-miesiaca zycia i dopiero teraz zeszly
        jej guzy z czółka!Nie raczkowala w ogole,dopiero od tygodnia jakos śmiesznie
        zaczyna chodzic na czworaka smile) Rzeczywiscie ten czas tak szybciuto leci-widac
        to po naszych maluszkach wink) POZDRAWIAMY......
        • idole Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:05
          agnes123 robilas juz przyjecie urodzinowe ? podziej sie doswiadczeniami, bo to
          jeszcze przede mna wink

• agnes123 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:04
      A i Natka jest wielką złośnicą!!!!!!
    • agnes123 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:07

• agnes123 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:11
        Idoleee.....owszem robilam 5-lat temu przyjecie urodzinowe,ale w lokalu.Takze
        raczej nie napracowalam sie zbytnio wink)
        • idole Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 13:13
          eh, myslalam, ze podpowiesz co ugotowac, jaki tort (zeby dzieci tez zjadly) no
          coz poszukam cos w przepisach ;-(
    • lch74 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 15:03
      Rysiaczek 26 sierpnia skończył roksmile Duży już z niego facecik: ubranka nosi 86-92cm (zalezy od firmy) i ma prawie 13kgsmile Własnie jesteśmy na etapie odzwyczajania Bąbelka od słoiczków (już więcej nie popełnię tego błędu) ale idzie nam ciężko. Rysiu jest alergikiem i nie może jeść wielu rzeczy m.in. mleko krowie i przetwory, jajka kurze, seler, pomidory, orzechy, cytrusy, truskawki i poziomki, owies(?)... ale mam nadzieję że z tego wyrośnie i będzie tylko coraz lepiej. Rysiaczek ma teraz 8 ząbków (jedynki i dwójki) i czekamy na następnesmile Bąbelek zasypia sam zarówno w dzień jak i wieczorem, śpi w swoim łóżeczku ale z nami w sypialni. W dzień śpi 1 raz ok.2-3 godzin, w nocy ok.11 godzin bez pobudki na picie czy karmienie. Od kilku dni próbuje sam chodzić i idzie mu to coraz lepiejsmile
      Pozdrówkismile
      • agnes123 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 14:20
        Jeśli chodzi o torcik-zamawiam u tesciowej w piekarni.Reszte przygotowuje sama-
        jesli chodzi o roczek Natki..jesli chcesz jakis konkretny przepis pisz slonko
        to Ci podam wink)Ja nie moge odzwyczaic mojej Natki od spania w dzien dwa razy-
        wolalabym aby spala raz a konkretnie a nie dwa po 1 godzince crying W nocy budzi
        sie 5 razy na picie,albo jak zgubi "dyda"...
        • idole Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 14:37
          a czesto gubi "dyda" (co to wogole ? wink). Agnes to farciara, torcik u
          tesciowej w piekarni, a ja tu mam sie sama meczyc? Dobry byl chociaż ? Jak masz
          przepis na dobry i prosty do zrobienia (to wazne!) tort/ciasto to poprosze.
          Moj roczniak nie budzi sie w nocy prawie wcale, chyba ze meczy koszmarek crying .
          Tak to spi ladnie od 21 do 6 rano.
          • lch74 Re: To już ROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 16:46
            > a czesto gubi "dyda" (co to wogole ? wink)
            podejrzewam, że smoczekwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka