babybump 09.10.15, 22:03 Widzialyscie? Nie wyobrazam sobie takiego ukladu w swoim zyciu, ale jak komus pasuje, to czemu nie? www.huffingtonpost.co.uk/2015/10/09/mum-ikea-bed-hack_n_8267710.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik37 Re: Lozko rodzinne 09.10.15, 22:17 Wygląda uroczo, ale jednak zapasowa sypialnia dla dwojga by się przydala. Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: Lozko rodzinne 09.10.15, 23:00 My nawet praktykujemy łóżko rodzinne. Co prawda tylko z dwójką i starsza pół nocy przesypia u siebie a później się do nas pakuje ale zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
audrey2 Re: Lozko rodzinne 10.10.15, 07:37 kiedyś pomyślalałabym, że to świetny widok, teraz...brrr, "urocze" i dka nikogo niezdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: Lozko rodzinne 10.10.15, 15:39 Ja tam nikogo po nocach nie zapraszam, żeby nas oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
tola2014 Re: Lozko rodzinne 10.10.15, 07:39 U nas też odpada. Córeczka od święta śpi u nas. Raz jak miała gorączkę i było jej bez różnicy, gdzie się znajduje. Na ogół nie chce do nas. To musi być jej łóżeczko i kropka. Pewnie dlatego, że tylko pierwszy tydzień po urodzeniu spala z nami, potem odkladalismy ja do siebie. Za chwilę przekonamy się jak to będzie z nowym mmaluchem. Ale wstępnie plan jest taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
loko-koko Re: Lozko rodzinne 10.10.15, 08:56 Pomysłowe Jednak co za dużo to nie zdrowo, ale jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
ashraf Re: Lozko rodzinne 12.10.15, 10:34 Przegiecie. Co innego spanie z maluszkiem - jak ktos lubi - a co innego z 11-latkiem. To juz jest niezdrowe, taka nieumiejetnosc przeciecia pepowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Lozko rodzinne 12.10.15, 10:54 no to już pojechane, póki co starsze śpią u siebie a z nami pół nocy urzęduje koparko-spycharka w postaci 9 miesięcznej córci, no ale taki charakterek z niej, że nie podziałały metody praktykowane na starszakach. A niech śpi, przynajmniej ja jakoś funkcjonuję, chyba przed osiemnastką się wyniesie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Lozko rodzinne 12.10.15, 17:24 Mi czasem jeszcze urządzają wędrówki ludów po nocy (9,5 roku i 7 lat), ale baaardzo rzadko juz. Jak śpią z nami to ja sie nie wysypiam, bo młodsza zwłaszcza strasznie się wierci przez sen (ostatnio spała mi na głowie). Odpowiedz Link Zgłoś
ela.dzi Re: Lozko rodzinne 12.10.15, 19:39 No właśnie, jeśli komuś pasuje, to czemu nie ? Aczkolwiek nie dla mnie, ale my kupiliśmy szerokie łóżko, żeby móc się zmieścić w czwórkę w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
friarielli Re: Lozko rodzinne 13.10.15, 18:12 ja się zastanawiam jak oni te wszystkie dzieci zrobili chyba w łazience Odpowiedz Link Zgłoś
mag1982 Re: Lozko rodzinne 14.10.15, 07:46 A to seks można tylko w łóżku uprawiać? I sądzę, że państwo mają więcej niż jeden pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
haus.frau Re: Lozko rodzinne 14.10.15, 13:58 Bosz, co za kuriozum... 7, 9 i 11-latek spiacy z rodzicami i niemowleciem? Musza byc te dzieci dobrze wyspane w szkole z rana, ze juz o innych aspektach nie wspomne. Ciekawe czy kapia sie tez wszyscy razem, moze w balii zbitej z regalow Ikei? Odpowiedz Link Zgłoś