Dodaj do ulubionych

ciemiączko- same problemy

20.10.15, 10:35
hej. wiem ze bylo o tym sporo na forum ale chyba nikt tak źle nie miał. przypadkowo mojemu synkowi zrobiono usg glowki w 3tyg. mial troszke poszerzone komory. a teraz gdy ma pół roku to przestrzenie podtwardówkowe 10,7mm , zaokrąglony róg czołowy, szczelina podłużna 12mm, wskaźnik komorowo czaszkowy prawa strona 39% lewa 26%. . nadodatek glowka 46cm.bylismy u neurochirurga i neurologa. kazdy mowi zeby sie nie martwic!moje dziecko moze miec wodoglowie , a ja mam sie nie martwic? nie spie po nocach... jestem w ciaglym strachu jak dluzej placze czy to refluks czy boli go glowka.
czy ktoraś z mam miala podobny problem? na co mam sie nastawic psychicznie?
Obserwuj wątek
    • ela.dzi Re: ciemiączko- same problemy 20.10.15, 12:46
      Idź do innego lekarza, jeśli masz wątpliwości.
    • kjut Re: ciemiączko- same problemy 20.10.15, 12:57
      Skoro i neurochirurg i neurolog twierdza,ze masz sie niw martwic to znaczy,ze masz sie nie martwic. Gdyby cos bylo nie tak to by Cie o tym poinformowali.
    • koralik37 Re: ciemiączko- same problemy 20.10.15, 13:26
      A ciemiaczko zaroslo?
      • lina123456789 Re: ciemiączko- same problemy 20.10.15, 14:15
        Łatwo tak powiedzieć.. po prostu myślałam, że jest tu jakaś mama która miała podobny problem i wie jak to jest.
        Nie nie, ciemiączko nie zarosło.
        • koralik37 Re: ciemiączko- same problemy 20.10.15, 17:17
          To dobrze że nie zaroslo! Jedną chorobę operacyjną masz z głowy. Innych doświadczeń nie mam. Ale moim zdaniem poszukaj lekarza o slawie dobrego/dociekliwego i z nim skonsultuj - jeśli i on powie, że jest ok - to trzeba będzie zaufać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka