Dodaj do ulubionych

Pchacz - można?

22.11.15, 09:23
Jakie jest wasze zdanie na temat pchaczy? Dostałam kiedyś w spadku i tak sobie stał do tej pory, ale dziś córka odkryła, że może za nim chodzić. Do tej pory chodziła bokiem przy meblach. Ma 10,5 miesiąca. Ma z tego straszną frajdę, ale ja nie wiem, czy to zdrowe i czy pozwalać, czy schować gdzieś głęboko. W internetach znalazłam opinie, że pchacz to nie chodzik i jest ok, bo pupy nie podtrzymuje od dołu, ale sama nie wiem co o tym myśleć.
Obserwuj wątek
    • juuuu7 Re: Pchacz - można? 22.11.15, 10:42
      Uwazam,ze jest ok. Tylko musi byc taki ktory nie odjedzie gdy dziecko sie o niego oprze. Inaczej upadek na twarz...
      • ela.dzi Re: Pchacz - można? 22.11.15, 13:26
        Dokładnie
    • lidek0 Re: Pchacz - można? 22.11.15, 10:56
      Spokojnie daj małej do zabawy, tylko musi być taki co nie odjeżdża bo upadek murowany.
    • koralik37 Re: Pchacz - można? 22.11.15, 12:53
      Chodzik - nie ok, pchacz - bardzo oksmile
    • melancho_lia Re: Pchacz - można? 22.11.15, 15:22
      Można.
    • cricetus Re: Pchacz - można? 22.11.15, 18:43
      Można, można, byle stabilny i niewywrotny. My mamy pchacz,który się wywraca niestety. Ale młody sobie upodobał podnóżek od fotela i zasuwa z nim po pokoju smile Albo z kartonem po pampersach. W sumie te pchacze to zbędny gadżet, bo jak widać dziecko potrafi sobie samo zorganizować lepszy.
    • jusiakr Re: Pchacz - można? 23.11.15, 04:39
      Pchacz jest ok. Moj nawet ma dwie prędkości - właściwie opory toczenia - dla początkujących i śmigających. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka