Dodaj do ulubionych

fotelik rwf

23.01.16, 00:53
Wiem,ze temat wielokrotnie maglowany i wielokrotnie bylo o tym pisane włącznie namiarami,ale jakos nie moge znalezc (fatalnie mi sie korzysta z wyszukiwarki na telefonie).

Przed wyjazdem na ferie chcemy Młodej kupic fotelik rwf,bo po starszej mamy montowany przodem a takiego juz nie chcemy. Gdzie w Warszawie najlepiej nam doradza,dobiorą taki fotelik? Tak zeby bylo rzeczywiście.profesjonalnie a nie sprzedawanie tego co ma najwyzsza marżę (wielokrotnie nam sie to zdarzyło przy kompletowaniu wyprawki dla starszej)?

Z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • panizalewska Re: fotelik rwf 23.01.16, 09:15
      Panowie z fotelik.info mają swoją bazę na UKSW na Bielanach z milionami fotelików. Nie sprzedają, tylko mierzą, pocą się, upychają, fiksują na mur-beton. A do tego odpowiadają na miliony pytań. Mateusz Filipiuk, który mi przymierzał 2 fotele w 2 kategoriach wagowych, no złoty facet, ojciec trojga dzieci i w ogóle fajny smile

mateusz.filipiuk@fotelik.info

Na ich stronie powinny być namiary na sklepy w Wawie, gdzie dobrze mierzą, a nie kit wciskają. Sprawdź albo napisz na miala
      • kamagama Re: fotelik rwf 23.01.16, 09:31
        Dzięki
    • juuuu7 Re: fotelik rwf 23.01.16, 09:44
      Tosia sprzedaje foteliki rwf
      • kamagama Re: fotelik rwf 23.01.16, 10:24
        Tak,znam Tosie,bo kupowaliśmy tambi wozki i foteliki,ale zastanawiam się czy akurat w przypadku rwf nam dobrze doradza,bo jak kupowaliśmy starszej córce jakis czas temu to mieli tylko dwa modele rwf.teraz widziałam na stronie ze jest więcej,ale nie wiem jak z doradztwem. Moze sprawdzę,bo akurat do Tosi mam najbliżej.
        • juuuu7 Re: fotelik rwf 23.01.16, 11:33
          My tam kupowalismy rok temu i teraz (ukradziono nam auto z fotelikiem). W zeszlym roku mieli kilka modeli do przymierzenia. Bylismy zadowoleni (synek tez) i ponownie kupilismy ten sam model.
          • panizalewska Re: fotelik rwf 23.01.16, 11:36
            Ajjj to wyjątkowo paskudna kradzież tongue_out

Ja przymierzałam u fotelikowych w UKSWordzie wink a potem kupiłam najtaniej jak się dało w internetach i zamontowałam sama. Ale fotelikowi też oferują w cenie przymiarki zamontowanie docelowego własnego fotelika / sprawdzenie poprawności montażu rodzica / szwagra wink
            • juuuu7 Re: fotelik rwf 23.01.16, 11:42
              No zlodziej nie mial litosci...1350zl w plecy ( auto mialo AC ale nie jestesmy pewni czy dotyczy to takze fotelika). My kupilismy w tosi, bo ten fotelik wszedzie w necie mial taka sama cene.
    • ela.dzi Re: fotelik rwf 23.01.16, 14:05
      Tylem.pl na Al. Prymasa Tysiąclecia (prawie przy skrzyżowaniu z Górczewską). Ostatecznie jeszcze w tosia.pl na Kopijników (przy Trasie Toruńskiej).
      • kamagama Re: fotelik rwf 23.01.16, 23:22
        Dzieki,wlasnie chyba o tej adres mi chodziło,który chyba juz kiedys podawalas na forum. Będziemy działać,tylko chyba w końcu nie uda nam się przed feriami tego załatwić i Młoda bedzie musiała się przemęczyć w starym foteliku,bo choroba nas dopadła.
    • owcaznadmorza Re: fotelik rwf 27.01.16, 21:59
      Polecam tylem.pl. Naprawdę znają się na rzeczy, praktycznie wszystkie dostępne na rynku RWFy do przymierzenia w samochodzie. Ceny mają takie jak wszędzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka