Dodaj do ulubionych

BASEN na Bemowie

24.09.04, 12:11
czy któraś z mam korzystała z basenu przy ul. Oławskiej?

Jakie są warunki dla maluchów?

Czy są specjalne godziny(nie chciałabym się natknąc na szkolną młodzież
szalejącą po całej pływalni) -chce tylko samodzielnie pochlapac się z
małą,oswoić ją z wodą.nie szukam specjalnych zajęć.Czy to na Oawskiej możliwe?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maminka1 Re: BASEN na Bemowie 24.09.04, 12:34
      Ja chodzę tam z 5 mies. maluchem, ale to są zajęcia zorganizowane, nie wiem, czy
      są "indywidualne" sad Są przewijaki (w szatni damskiej i dla niepełnosprawnych,
      która na tę okoliczność została przemianowana na rodzinną), dzieciaki pluskają
      się (z jednym rodzicem pod okiem instruktora) w małym, dosyć płytkim basenie.
      Wydaje mi się, że nikt ci nie zabroni przecież przyjść z maluchem "normalnie",
      tzn. nie w ramach zajęć. Najlepiej po prostu zadzwonić tam do nich i spytać,
      kiedy jest najmniej tłoczno itp.
      Pozdrawiam
    • idole Re: BASEN na Bemowie 24.09.04, 12:44
      ja chodzilam na g.11 w soboty. Sa to zajecia z instruktorem, ale wlasciwie
      kazdy pluska sie (oswaja malucha z woda) i robi co chce pod okiem instruktora.
      Calkiem fajnie, maly basenik dla dzieci, woda ciepla i chyba nawet ozonowana bo
      nie czuc chlorem, szatnia ze stolami do przewijania. Cena 10 zl mama (tata) i
      dziecko. Zajecie sa do 11.30 bo potem jest grupa (tez maluchow) z wykupionym
      semestrem w "mama, tata i ja"
      • maminka1 do idole 24.09.04, 13:13
        To chyba chodzimy na te same zajęcia smile)
        Ale mi wychodzi, ze moje kosztują 20 zł :-0
        • idole Re: do idole 24.09.04, 13:20
          wink)) moze zalezy kto siedzi w kasie wink)) ale powaznie placisz 20 zl za siebie
          i dziecko ? niemozliwe ? ja 10 zl zawsze, a chodze od kwietnia (ostatnio troche
          sie zaniedbalam i caly wrzesien nie bylam, ale przyjde za dyche oczywiscie) a
          moze podrozalo ostatnio?
          • maminka1 Re: do idole 24.09.04, 15:35
            Ja płaciłam za cały "kurs" - 240, wychodzi za jedne 20 sad A Ty rozumiem chodzisz
            sama? Jak się trochę podszkolimy to też będe pewnie wolala sama smile
    • dona29 dziękuję! 27.09.04, 08:31

• beatag11 Re: BASEN na Bemowie 27.09.04, 14:17
      cześć.mój synek ma 2 latka,gdy zaczeliśmy chodzić na basen miał 2
      miesiące,wogóle sie nie boi wody.Najlepiej z takimi maluchami przychodzić w
      soboty,wtedy woda jest cieplejsza.Ja mieszkam w bloku obok i często chodzimy na
      ten basen .można samemu przyjść z dzieckiem,normalny bilet to koszt
      9zł/45minut ,czas zaczyna sie liczyć od mometu zapłaty,za dziecko sie nie
      płaci.w soboty uczestniczac w zajeciach zorganizowanych wychodzi 10zł.
      • dona29 Re: BASEN na Bemowie 28.09.04, 15:31
        Czyli podgrzewają wodę tylko w soboty?
        Wolałabym chodzic sama z dzieckiem a nie wtedy,kiedy sa zajęcia(nie cierpię
        takich sztywnych planów)-ale warunkiem jest temperatura wody.
        Z tego co zrozumiałam na basenie-organizowane są zajęcia w basenie o głębokości
        1 m w określonym terminie i wtedy właśnie woda jest cieplejsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka