Dodaj do ulubionych

kupa nad ranem

07.07.16, 08:17
Trochę śmieszny może temat, ale nie znalazłam jak dotąd rozwiązania. Otóż syn od paru dni robi regularnie kupę jakoś nad ranem/rano, nie wiem dokładnie kiedy bo w żaden sposób tego nie sygnalizuje, śpi osobno więc nie słyszę i nie czuję. Wiem, że musi to być nad ranem bo zdarza mi się słyszeć, że się na trochę obudził, potem zasypia, ja go budzę i kupa już jest uncertain Wcześniej też się to zdarzało, ale nie aż tak regularnie.

Czytałam, żeby w takim wypadku dawać owoce tylko do 11. Ja daję ok. 9, nic to nie daje. Kup w ciągu dnia kilka, minimum 3. Kolacja (mleko z kaszką) jest z reguły ok. 17.30-18.

Problem może wydaje się nieistotny, ale po pierwsze nie chcę, żeby tak leżał z kupą, a po drugie, jak go przewinę o tej 5 to pewnie już nie zaśnie. No i nie wiem, czy to normalne, może to świadczy o jakimś problemie zdrowotnym? Miał ktoś tak i przeszło?
Obserwuj wątek
    • kjut Re: kupa nad ranem 07.07.16, 08:58
      Obydwaj tak mieli, starszy kilka takich faz, mlodszy poki vo jedna, za kazdym razem trwaly 2-3 tyg pewnie. Zaden problem zdrowotny to nie jest, zapewniam big_grin przyznaj sie - najzwyczajniej w swiecie nie chce Ci sie wstawac nad ranem i go myc! wink Lacze sie w bolu - ja tez tego nie znosze. Nic tak nie poprawia humoru jak zapach kupy o poranku big_grin
      • gryzelda.de.la.mole Re: kupa nad ranem 07.07.16, 09:38
        hehe, pewnie że mi się nie chcetongue_out chodzi bardziej o to, że nie płacze, nie woła, więc nawet nie wiem że mam wstać. Ale skoro mówisz, że mija, to trochę mnie to pociesza.
    • koralik37 Re: kupa nad ranem 07.07.16, 09:39
      Dobrze, ze chlopiec a nie dziewczynka - one z powodu budowy szybko łapią infekcje i drzemka w kupie mocno nie wskazanawink taka faza, zaden problem zdrowotnysmile
    • iga.wieruszewska Re: kupa nad ranem 07.07.16, 10:49
      u mnie też tak było z synem - ze 3 tygodnie to trwało i było trochę upierdliwe muszę przyznać wink za każdym razem się wtedy przebudzał, więc go przewijałam, a potem nie chciał już zasnąć. dobrze, że szybko przeszła ta faza smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka