moito5 28.10.04, 10:50 Czy wasze maluszki chętnie jedzą to mleko? Proszę o opinie bo mój mały chyba ma alergię i Bebilon Pepti niezbyt chętnie je. Czy warto próbować z innym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: mleko NutraMiggen 28.10.04, 13:39 nutramigen ma paskudny slonawo-gorzki smak. kiedy Synusia na niego przestawialam to byla prawdziwa walka. sprobuj, ale bebilon ma lepszy smak. Odpowiedz Link Zgłoś
kowbojka do Anki1 28.10.04, 13:56 napisalam Ci na prv. bardzo prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
saba779 Re: mleko NutraMiggen 31.10.04, 19:47 Mój maleńki jest na Nutramigenie od 3 tyg życia . Nie mam od semego początku problemu tolerancją tego pokarmu przez synka ale słyszałam że od miesiąca pojawił się na rynku polskim nowy produkt podobny do Nutramigenu z tą różnicą że ma o wiele lepszy smak.Proszę pytać w aptekach lub lekarza prdiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperek21 Re: mleko NutraMiggen 28.10.04, 14:13 Faktycznie Nutramigen ma obrzydliwy smak ale mój synek jadł go z chęcią , bo zaczął wcześnie od 3 m-ca. Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: mleko NutraMiggen 29.10.04, 04:13 Moja Zuzia (alergik) zaczela jesc kaszki na Nutramigenie (samego mleka nie wypije) jak miala 6 m-cy i jak na razie jest to jej ulubiony posilek. Dla mnie Nutramigen ma okropny smak, ale niektore dzieci takie smaki lubia A wiec probuj. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka14 Re: mleko NutraMiggen 30.10.04, 00:34 Mój synek jest alergikiem i musiał być dokarmiany Nutramigenem po skończeniu 3 miesiąca, ponieważ miałam zamało pokarmu.Na początku w ogóle nie chciał jeść, chociaż dostawał go tylko na noc.Po trzech dniach skapitulował i jadł bez oporu, do ukończenia 15 m-c. Nietolerował natomiast kaszek na Nutramigenie. Po 15 m-cach miałam problem żeby przejść na Bebiko lub Nan. Użyłam podstępu. Przy rozrabianiu mleka z 7 łyżeczek, 6 był to Nutramigen i 1 Bebiko. Po 2 dniach o jedną więcej Bebika itd. Pozdrawiam, i nie poddawaj się, to mleko smakuje dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
punkie1 Re: mleko NutraMiggen 30.10.04, 22:16 Chcialam sie dowiedziec ile takie mleko kosztuje w Polsce, pisze z Danii.Karmilam synka piersia do 7 miesiaca, pozniej zaczelam dokarmiac go Nanem i Hippem ale dostal czerwonych plam na buzi, cos jakby zimna, krostki i mysle, ze to skaza bialkowa?! Dzis kupilam NutraMiggen, za puszke 425g. zaplacilam ok.85 zl, i jeszcze mu nie podalam bo wystraszylam sie jego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamalgosia Re: mleko NutraMiggen 31.10.04, 10:12 nutramigen na recepte ok 16 zl, bez kolo 32 pozdrawiam kasia moje dziecko nie chcialo poic tego mleka Odpowiedz Link Zgłoś
moito5 Re: mleko NutraMiggen 31.10.04, 06:34 na receptę kosztuje puszeczka 15 zł! Odpowiedz Link Zgłoś